❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

Reaksiyon skoru
204

Ekler

• IMG_8449.webp
    IMG_8449.webp
    68.2 KB · Hit: 58
paneli ısınıyor ekranda yanmalar 1 yıl olmadan olması muhtemel mediamark tada indirimdeydi alanların hepsi bundan şikayetçi lenovo alın bunun yerine

25-10 varken almazdım

TCL' den hazır panel alıp sadece kasayı tasarlama işi varken onu bile düzgün yapmayıp sırf aydınlatma yüzünden panelin yanmasını sağlamak. Gerçekten büyük başarı.

Antiglare ve sert kaplama da mevcutmuş panelde. Ancak 1000:1 kontrast oranı çokta çekici değil.

1k fazla verip 25-10 aldım 320 hz cidden çok keyifli monitor herkesin ne ihtiyacı vardır bilmem de rakiplerine göre çok ucuz ama bi okadar da kaliteli bir cihaz incelemesi fazla yok ama öneririm üzmez fabrikasyon hatalı gelmediği sürece tek sıkıntısı dahili hoparloru yok o kötü

1k fazla verip 25-10 aldım 320 hz cidden çok keyifli monitor herkesin ne ihtiyacı vardır bilmem de rakiplerine göre çok ucuz ama bi okadar da kaliteli bir cihaz incelemesi fazla yok ama öneririm üzmez fabrikasyon hatalı gelmediği sürece tek sıkıntısı dahili hoparloru yok o kötü
Renkleri de kötü diyorlar

1k bile verilmez 1k ya düşerse bile almayın öyle bir mönitör

niye bu kadar lincleniyor bu monitor harbiden o kadar kotu mu

ben ilk paylaşımda aldım hala kullanıyorum adaptörü ve monitör çok aşırı ısınıyor 2. monitörüm 3-4 senelik msi gram ısınma sorun yok 1-2k ucuza alcam diye bunu almanızı önermiyorum şuanki aklım olsa almazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri