Asus Tuf A 16 Ryzen 7 260 Gamegaraj Slayer X5t 5060 İntel İ5 14450hx

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60.000
Gamegaraj slayer x5t 5060 c7 Intel core i5 14450x 16 gb 1 tb (57.999)
Asus tuf a16 amd 7 260 5060 mı almalayım çok karardı kaldım (59.999)
Gamegaraj hakkında çok şikayet okudum klavye kırılması yazılımsal vb sizce hangisini almalıyım yazılım ve oyun oynamak için alacağım Cs valo gibi oyunları yonuyorum sadece yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe Max 60k

Gamegaraj slayer x5t 5060 c7 Intel core i5 14450x 16 gb 1 tb (57.999)
Asus tuf a16 amd 7 260 5060 mı almalayım çok karardı kaldım (59.999)
Gamegaraj hakkında çok şikayet okudum klavye kırılması yazılımsal vb sizce hangisini almalıyım yazılım ve oyun oynamak için alacağım Cs valo gibi oyunları yonuyorum sadece yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe Max 60k
Attığın iki seçenek arasindan asus a16 direk

Attığın iki seçenek arasindan asus a16 direk
Başka önereceğin Laptop var mı yoksa a 16 sipariş edim mi bide internette görmüştüm sormak isterim amd ryzen 7 260 Cs valo gibi oyunlarda performans göstermez diye bir video izlemiştim doğruluğu nedir aceba ?

Başka önereceğin Laptop var mı yoksa a 16 sipariş edim mi bide internette görmüştüm sormak isterim amd ryzen 7 260 Cs valo gibi oyunlarda performans göstermez diye bir video izlemiştim doğruluğu nedir aceba ?
Gösterir göstermesine de normal güç Temelli işlemcilere göre (i5 13. Nesil, r7 7000 serisi) daha düşük gösteriyor bunlar yeni nesil yapay zeka destekli işlemciler bende pek anlamıyorum baya yeniler piyasada yazılım diyorsun o taraftan işine gelir cs2,valo diyorsun işlemci isteyen oyunlar işine gelmez

Gösterir göstermesine de normal güç Temelli işlemcilere göre (i5 13. Nesil, r7 7000 serisi) daha düşük gösteriyor bunlar yeni nesil yapay zeka destekli işlemciler bende pek anlamıyorum baya yeniler piyasada yazılım diyorsun o taraftan işine gelir cs2,valo diyorsun işlemci isteyen oyunlar işine gelmez
Başka önerebileceğin laptop var mı yoksa a 16 almalımıyım ?

Çok var indirim olduğu zaman o modele göre değişir asus tuf serisi gayet iyi, hp omen serileri de çok iyi, lenevo loq serileri de alınır, bazen acer modelleri 5070 ler ucuzluyor onlar da alınır
Başka önerebileceğin laptop var mı yoksa a 16 almalımıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kisaca açıklamam gerekirse İndirim Kovalayacak Zamanın Varsa Güncel indirimleri takip et. Eğer bütçeni çok az esnettiğinde RTX 5070'li bir Acer Nitro veya benzeri bir fırsat yakalarsan, arkana bakmadan onu al.
Hemen Bugün Alacağım, dert İstemiyorum Diyorsan Bütçenin tam ortasında kalan, ekran kartının watt değeri kısıtlanmamış (100W - 115W arası olan), fabrikasyon olarak 16 GB RAM ile gelen bir Asus TUF Gaming veya standart Lenovo LOQ modeli senin için en güvenli, en sorunsuz nokta atışı tercih olacaktır.
Başka önerebileceğin laptop var mı yoksa a 16 almalımıyıısaca

Çok var indirim olduğu zaman o modele göre değişir asus tuf serisi gayet iyi, hp omen serileri de çok iyi, lenevo loq serileri de alınır, bazen acer modelleri 5070 ler ucuzluyor onlar da alınır
Alıcağım ilk bilgisayarımdı yardımcı olduğun için teşekkürler 🙏 büyük ihtimal asus alıcam loq ana kart yanma sorunu var acer güvenmiyorum HP omen bakıcam salyer omen ve Asus arasında kaldım alıcam üçünden birini

Alıcağım ilk bilgisayarımdı yardımcı olduğun için teşekkürler 🙏 büyük ihtimal asus alıcam loq ana kart yanma sorunu var acer güvenmiyorum HP omen bakıcam salyer omen ve Asus arasında kaldım alıcam üçünden birini
Yinede sor sen ben o kadar fazla bilgili değilim asus en güvenli zemin her zaman ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,382
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri