Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Chatgbt bir deniyeyim dedim. Derdimi anlattım bana bot hazırla dedim :D Demez olaydım. Tamam başlıyoruz diye diye yarım saat oyaladı beni. Şunu yapsak süper olur diyor tamam yap diyorum ondan sonra başlıyoruz deyip şunu da eklersek çok daha iyi olur diyor. Tamam diyorum onu da ekle. Sonra bana merak etme çok güzel olacak sana kodları hazırlayacağım ve birrlikte geliştireceğiz diyor. Tamam çok konuştun yap artık şunu dedim en son. Haklısın az laf çok iş hemen başlıyoruz ama sana şu önerilerimde olacak falan felan dedi. Dedim senin yapacağın işe kapattım sayfayı :D. Yandan laptopa alacağım ürünü sayfasını açtım auto f5 ile f5 attırıyorum :D Az öcne depoya düştü istediğim ürün ben görene kadar oda telegrama düşmüş zaten o da kaçtı.
hocam sendeki ücretsiz chatgpt muhtemelen.
plus aboneliğin yoksa chatgpt ile uygulama geliştiremezsin anca codex ile yaparsın onda da free tierde aylık kota var
ayrıca codex kullanmadan yapman zor

hocam sendeki ücretsiz chatgpt muhtemelen.
plus aboneliğin yoksa chatgpt ile uygulama geliştiremezsin anca codex ile yaparsın onda da free tierde aylık kota var
ayrıca codex kullanmadan yapman zor
Doğrudur ben şansımı denedim sadece :D. Bana bir tane program yükleyeceksin kodlar onunla çalışacak dedi. Pyhton mu ne programın ismi unuttum. Onu yükleyince de bir dünya kafa şişirir diye uğraşmadım.

Kingston MicroSDXC Canvas Select Plus 64GB Hafıza Kartı SDCS2/64GB
₺183,06
-- Son 15 ayın ucuz fiyatı (%73 indirim)

Kingston MicroSDXC Canvas Select Plus 64GB Hafıza Kartı SDCS2/64GB

Doğrudur ben şansımı denedim sadece :D. Bana bir tane program yükleyeceksin kodlar onunla çalışacak dedi. Pyhton mu ne programın ismi unuttum. Onu yükleyince de bir dünya kafa şişirir diye uğraşmadım.
dev environment kurmadan olmaz zaten, ayrıca python ne ya :kekw: js ile hallediliyor.

Birileri Amazon algoritması ile oynuyor. Büyük ihtimal telegramcılar. Sahte bir satıcı profili açıp düşürülmesi istedikleri ürünü düşük fiyattan 1 stok ilan açıp bekliyor. Sonra Amazon en ucuz satma politaıası uygulayacağım derken yaptığı yazılım ürünün fiyatını yarıya düşürüyor :D. 2 haftadır takip ettiğim satıcı az önce drone fiyatını düşürdü sonra telegram sayfaları paylaştı. Ref linklerden paraları cukkaladılar :D

1783965140031.webp

13 stok anında bitti:
1783965225782.webp

Birileri Amazon algoritması ile oynuyor. Büyük ihtimal telegramcılar. Sahte bir satıcı profili açıp düşürülmesi istedikleri ürünü düşük fiyattan 1 stok ilan açıp bekliyor. Sonra Amazon en ucuz satma politaıası uygulayacağım derken yaptığı yazılım ürünün fiyatını yarıya düşürüyor :D. 2 haftadır takip ettiğim satıcı az önce drone fiyatını düşürdü sonra telegram sayfaları paylaştı. Ref linklerden paraları cukkaladılar :D

Alıntıyı görüntüle
adamlar beni de tg kanallarını da amazonu da manipüle etti dgfjkgfjdgfd

adamlar beni de tg kanallarını da amazonu da manipüle etti dgfjkgfjdgfd
Ya kesin onlar yapıyor diyemem ama anında bütün kanallar fiyat düşünce anında paylaştı. Birde youtuber birisi ile görüştüm. Bunun olduğunu söyledi. Bu satıcılarla anlaşıp yarı fiyatına ürün alıyormuş millet. Hatta kendi arkadaşı bu şekil Tv almış. Lp'nin yanından ayrılan arkadaş ile görüştüm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,516
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri