Ddr5 Ramlere İndirim Gelirmi?

Giray₺

80+
Reaksiyon skoru
3
Bir kac ay önceki vatanın indiriminden sonra indirim gelirmi yoksa fiyatlar artmaya devam eder mi??

Fiyatlar daha da artacak gibi, indirim yapmaz kimse.

Küresel bir indirim olsa bile bizdeki politik ve etki ettiği ekonomi yüzünden bunu göremeyiz.

Kontrollü arz denilen monopollerin çok kuvetlendiginde piyasanın içinden geçtiği bir devirdeyiz devlet müdahalesi ekstra yatırımlar olmadığı sürece bu fiyatları üreticileri belirliyor

Valla ben hazir sistem aldım 16gb ram vardı şuan yükseltmek istiyorum ikincisini 12den aşağı bulamıyorum. 12 bin de vermek içimden gelmiyor.

32 yerine 16 alcaz yapacak bişey yok o zaman

Alacağınız bir şey varsa alın. Genel görüş RAM krizinin 2 sene içinde biteceği yönündeydi ama 1000 dolardan aşağı olmayacak yeni nesil konsollara baktığımızda şov yeni başlıyor. Buna bir de bizim ülke olarak "özel" durumlarımız eklenince tablo daha karanlık.

Valla ben hazir sistem aldım 16gb ram vardı şuan yükseltmek istiyorum ikincisini 12den aşağı bulamıyorum. 12 bin de vermek içimden gelmiyor.
Valla benimde niyetim daha uyguna ayarlayıp butceyi oled 24inc monitor almak istiyodum galiba alamıycaz gibi

16gb ram kullanım senaryosuna göre hala daha yeterli bu arada çok da uğraşmamak lazım 32 olsun diye. 10 12 bin vermek çok geliyorsa boş verin şart değil.

16gb ram kullanım senaryosuna göre hala daha yeterli bu arada çok da uğraşmamak lazım 32 olsun diye. 10 12 bin vermek çok geliyorsa boş verin şart değil.
Tmmdır teşekkür ederim bula bilirsem tek 24gb takmayı dusunuyorum ama tek satan göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hazır sistem alıcaksan 16 gb al aynı ramin 2.sini ikinci elden almak daha mantıklı
Kendim topluyorum hazır değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,460
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri