❌İndirim Bitti! 🔥Acer Nitro 18 Ryzen Aı 7 350 16gb 1tb Rtx5070ti 18'' 180hz - 79.799,05 TL

https://app.hb.biz/is0CQ2GgTVs5 18inç zor bu fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide 5070 12gb vram ve i7 14 nesil var onuda atabilirim gamegaraj 16inç oda tabii ki
Teknorya satıcısı iyi mi? Ona göre ihtimallere ekleyelim bunu da.
Gerçi bunun da işlemci pek yüksek sıralarda değil gibi. Birbirlerine yakın duruyor işlemciler. 16gb ram bu da. 16 inç e düşüyor ekran ama daha yüksek fiyatla(şu anlık)
Bilemedim.

Teknorya satıcısı iyi mi? Ona göre ihtimallere ekleyelim bunu da.
Gerçi bunun da işlemci pek yüksek sıralarda değil gibi. Birbirlerine yakın duruyor işlemciler. 16gb ram bu da. 16 inç e düşüyor ekran ama daha yüksek fiyatla(şu anlık)
Bilemedim.
Riskli ya az buz daha koy asus al hp al dell al elinde kalmasin sonra az para değil

Riskli ya az buz daha koy asus al hp al dell al elinde kalmasin sonra az para değil
Onlara da bakıyorum hocam da ya 5070 modelleri bu fiyata yakın ya da 90 üstü başlıyor. Bulamadık bir türlü 80'lere yakın bu seviyede 5070ti.

Bu fiyat aralığında yok fakat, okullar başladığı gibi bu fiyatlara bulacağız. Her zaman ön görüm tutmuştur.
2025 sonu rtx 5060 ti 16 gb sistemleri 28 bine aldığımız gibi. Acelesi olmayan beklesin.
Okullar açılmaya yakın laptop fiyatları genel olarak yükseliyor hocam özellikle üniversite yerleştirme oldu vakitlerde .

hoparlörü berbat en yüksek seste bile duyulmayacak düzeyde alacaklının bilgisi olsun
Hocam acerlerde ses az ise dts x ultradan custom olana gir ordan şu ayatları aktif edip dener misin
Spatial model traditional
Enchanmentsleri hepsini aktif et
Değerler sırayla 10 -80 -90 yakınlığında kendin karar ver

Hocam acerlerde ses az ise dts x ultradan custom olana gir ordan şu ayatları aktif edip dener misin
Spatial model traditional
Enchanmentsleri hepsini aktif et
Değerler sırayla 10 -80 -90 yakınlığında kendin karar ver
iadeye salladım bugün uğraşamam onlarla

İşlemci ile işi olan , geliştirme yapan ve işlemci isteyen oyun oynayanlar dışındakiler için iyi fiyat bence.

16 cigolayt için iyi fiyat değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,703
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri