Motor Kilidi Arıyorum Öneri

-Mithra

80+
Reaksiyon skoru
173
Merhaba arkadaşlar yukarı da belirttiğim gibi bir motor kilidine ihtiyacım var kaliteli bir şey önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar yukarı da belirttiğim gibi bir motor kilidine ihtiyacım var kaliteli bir şey önerilerinizi bekliyorum
2 Aydır kullanıyorum evimin önüne bağlıyorum ne kadar güvenlidir tartışılır ama fiyat performans olarak tavsiye edebilirim

Ben bundan kullanıyorum sağlam bence yeterli 400 500tl civarı

Ekler

• images.webp
    images.webp
    32.2 KB · Hit: 9
Bunu taksam bi de zincire zincir bağlarım çalmasınlar diye
İşte, öneri istenilen her konuda, bütçe belirtilecek ki biz de ona göre yönlenelim. Bütçe belirtilmezse biz nerden bilelim, Belki adamın milyonluk motorları var, 50M parası var.
Fiyat performans olarak, şu markayı aşırı tavsiye ederim, bunu da hiçbir şekilde kesemiyorlar.

Ben bundan kullanıyorum sağlam bence yeterli 400 500tl civarı
Bu hiçbir işe yaramaz, inşaat makası ile tek haraket ile kesilir, 1 saniye sürmez.

İşte, öneri istenilen her konuda, bütçe belirtilecek ki biz de ona göre yönlenelim. Bütçe belirtilmezse biz nerden bilelim, Belki adamın milyonluk motorları var, 50M parası var.
Fiyat performans olarak, şu markayı aşırı tavsiye ederim, bunu da hiçbir şekilde kesemiyorlar.

Bu hiçbir işe yaramaz, inşaat makası ile tek haraket ile kesilir, 1 saniye sürmez.
Aslında konuyu bir arkadaşım için açtım kilit arıyordu buraya bir konu açayım dedim sağolun abiler yardımcı olduğunuz için kendisine ileteceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,022
Üyeler
199,267
Son üye
Muslera

Geri