disk kilidi var da normal kilit arıyorum zincir gibi kaliteli binanın önündeki demire bağlayacağımben urban ur06 kullanıyorum zamanında araştırarak almıştım öneririm.
Merhaba arkadaşlar yukarı da belirttiğim gibi bir motor kilidine ihtiyacım var kaliteli bir şey önerilerinizi bekliyorum
Bunu taksam bi de zincire zincir bağlarım çalmasınlar diyeBunun üzerine dünyada yok.
Bütçe de belirtmemişsin, kaliteli demişsin, yani bunu tarif etmişsin.
İşte, öneri istenilen her konuda, bütçe belirtilecek ki biz de ona göre yönlenelim. Bütçe belirtilmezse biz nerden bilelim, Belki adamın milyonluk motorları var, 50M parası var.Bunu taksam bi de zincire zincir bağlarım çalmasınlar diye
Bu hiçbir işe yaramaz, inşaat makası ile tek haraket ile kesilir, 1 saniye sürmez.Ben bundan kullanıyorum sağlam bence yeterli 400 500tl civarı
Aslında konuyu bir arkadaşım için açtım kilit arıyordu buraya bir konu açayım dedim sağolun abiler yardımcı olduğunuz için kendisine ileteceğimİşte, öneri istenilen her konuda, bütçe belirtilecek ki biz de ona göre yönlenelim. Bütçe belirtilmezse biz nerden bilelim, Belki adamın milyonluk motorları var, 50M parası var.
Fiyat performans olarak, şu markayı aşırı tavsiye ederim, bunu da hiçbir şekilde kesemiyorlar.
![]()
Securage Bollard Kesilmez Zincirli Zemin Kilidi Fiyatı ve Özellikleri
Securage Bollard Kesilmez Zincirli Zemin Kilidi Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Motosiklet Kilitleriwww.motomax.com.tr
Bu hiçbir işe yaramaz, inşaat makası ile tek haraket ile kesilir, 1 saniye sürmez.