byabo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 294
herkese merhaba arkadaşlar bu ürünü aldım taktım wifisi sıkıntısız çalışıyor ama bluetooth u bir türlü çalışmıyor yardım edebilirmisisniz kafayı yiyeceğim
Kabloyu anakarta taktığınıza eminseniz internetten driverını yükleyin hocam benzer ürün bende de var driver yüklemeyince görmüyor pctaktım
hocam driver yüklemesem nasıl wifi çalışsın bu illet bluetooth çalışmıyor eğer ikisinede ayrı driver gerek diyorsan driver boosterden herşeyi yaptım çalışması lazım eğer sen bulabilirsen driveri atarmısınKabloyu anakarta taktığınıza eminseniz internetten driverını yükleyin hocam benzer ürün bende de var driver yüklemeyince görmüyor pc
Doğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyortaktım
tamam çok teşekkür ederim eve geçince denerim jusb2 portuna taktım kablosunuDoğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kurduğunuz driverlerı kaldırın (Drver booster kullanmanızı da önermiyorum).
Attığım linkten doğru versiyonu seçip driver'ı kurun.
İndir MA80XE V1 - MERCUSYS
MA80XE V1 Destek: En son sürücülere, kullanım kılavuzlarına, ürün yazılımı güncellemelerine ve daha fazlasına erişin. Cihazlarınızın her zaman güncel olmasını sağlamak ve kesintisiz bir ağ deneyimi yaşamak için ürün özelliklerini ve kullanım kılavuzlarını inceleyin.www.mercusys.com
Bende wifi otomatik gördü tanıdı sadece Bluetooth driverını kurdumhocam driver yüklemesem nasıl wifi çalışsın bu illet bluetooth çalışmıyor eğer ikisinede ayrı driver gerek diyorsan driver boosterden herşeyi yaptım çalışması lazım eğer sen bulabilirsen driveri atarmısın
hocam dediğinizi yaptım sürücü zaten yüklenmiş ve en güncel sürümde diyor sildim bilgisayarı yeniden başlattım olmadıDoğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kurduğunuz driverlerı kaldırın (Drver booster kullanmanızı da önermiyorum).
Attığım linkten doğru versiyonu seçip driver'ı kurun.
İndir MA80XE V1 - MERCUSYS
MA80XE V1 Destek: En son sürücülere, kullanım kılavuzlarına, ürün yazılımı güncellemelerine ve daha fazlasına erişin. Cihazlarınızın her zaman güncel olmasını sağlamak ve kesintisiz bir ağ deneyimi yaşamak için ürün özelliklerini ve kullanım kılavuzlarını inceleyin.www.mercusys.com
Windows Lite gibi custom bir Windows kullanmıyorsunuz değil mi? Bluetooth hizmetlerini kapatmamışsınızdır heraldeben wifiyi driver booster ile yaptım ama bluetooth olmadı