Pcıe Wifi Adaptör Bluetooth Sorunu

Bluetooth bağlantı kablosunu anakarta taktın mı?

Kabloyu anakarta taktığınıza eminseniz internetten driverını yükleyin hocam benzer ürün bende de var driver yüklemeyince görmüyor pc
hocam driver yüklemesem nasıl wifi çalışsın bu illet bluetooth çalışmıyor eğer ikisinede ayrı driver gerek diyorsan driver boosterden herşeyi yaptım çalışması lazım eğer sen bulabilirsen driveri atarmısın

Doğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kurduğunuz driverlerı kaldırın (Drver booster kullanmanızı da önermiyorum).
Attığım linkten doğru versiyonu seçip driver'ı kurun.

Doğru sokete taktığınıza ve driver'ları yüklediğinize emin olun. Aygıt Yöneticisinde Bluetooth aygıtı görünüyor mu? Görünüyorsa sürücüyü güncelle diyiniz veya Windows Güncellemelerini deneteleyiniz, gerekli yazılımları Windows bulup yükleyebiliyor

tamam çok teşekkür ederim eve geçince denerim jusb2 portuna taktım kablosunu

hocam driver yüklemesem nasıl wifi çalışsın bu illet bluetooth çalışmıyor eğer ikisinede ayrı driver gerek diyorsan driver boosterden herşeyi yaptım çalışması lazım eğer sen bulabilirsen driveri atarmısın
Bende wifi otomatik gördü tanıdı sadece Bluetooth driverını kurdum

hocam dediğinizi yaptım sürücü zaten yüklenmiş ve en güncel sürümde diyor sildim bilgisayarı yeniden başlattım olmadı

ben wifiyi driver booster ile yaptım ama bluetooth olmadı
Windows Lite gibi custom bir Windows kullanmıyorsunuz değil mi? Bluetooth hizmetlerini kapatmamışsınızdır heralde

Aygıt yöneticisi görüyor mu Bluetooth aygıtını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri