Micron chipli bir ram bu fiyatına göre Gayet güzel bir ram .Allah affetsin ne SSD alırken nand var mı diye bakarım ne ram alırken çip üreticisine. Gören de burayı ekstrem overclock rus forumu sanacak. Elimde envai tür ssd ve ram'ler var (ddr4 hemen hepsi gerçi), geçti de. Ne çipini bilirim, ne bişeyini. Hayatım boyunca sorun da yaşamadım. Hani bu kadar senedir "aahhh beeee, hynix olmadığı için ramlerimin üreticisi, şimdi oyunda drop yedim!" ya da ne bileyim "hynix olsa bu node build'ini ne hızlı alırdım şimdi!" demedim.
EXPO 1'i aktif edip geçen insanlarsınız, neyinize hocam hynix allasen.
Ram'e baktım, 6000 mhz cl36 çalışabilecek bir ram haberiniz olsun.
| DDR5 | Geil | 6400 | 6400 | 16GB | GAVSG532GB6400C42ADC | Micron | SS | v | v | 2 | v | 3.15 |
Neler dersin bre kafir, bu ram'i alıp, hassas terazi ile voltaj verip, CL28'de kullanmayı hedefleyen insanlara; ne hakla Micron çip iyi dersin!Micron chipli bir ram bu fiyatına göre Gayet güzel bir ram .
DDR5 Geil 5200 5200 16GB GOSG532GB5200C34ADC Micron SS 2 3.15.AS02
SSD alırken artık Dram var mı diyen arkadaşlara küfürlü sitemler etmek istiyorumartık o devir geçti ne ucuz ise o alınacak bir devirdeyiz .
Patriot viper venom alınır mı? 16 gb 11.617 TLAllah affetsin ne SSD alırken nand var mı diye bakarım ne ram alırken çip üreticisine. Gören de burayı ekstrem overclock rus forumu sanacak. Elimde envai tür ssd ve ram'ler var (ddr4 hemen hepsi gerçi), geçti de. Ne çipini bilirim, ne bişeyini. Hayatım boyunca sorun da yaşamadım. Hani bu kadar senedir "aahhh beeee, hynix olmadığı için ramlerimin üreticisi, şimdi oyunda drop yedim!" ya da ne bileyim "hynix olsa bu node build'ini ne hızlı alırdım şimdi!" demedim.
EXPO 1'i aktif edip geçen insanlarsınız, neyinize hocam hynix allasen.
Ram'e baktım, 6000 mhz cl36 çalışabilecek bir ram haberiniz olsun.
Vallahi hiç bilmem, şimdi iyi derim, allah korusun hynix çıkmaz, zan altında kalırım. Garantisi olan her ram iyidir bence.Patriot viper venom alınır mı? 16 gb 11.617 TL
alınır cl30 6000mhz ramPatriot viper venom alınır mı? 16 gb 11.617 TL
Ne bu hynix dostum tanrımı ilan ettin onu sen her şeyde onu diyonVallahi hiç bilmem, şimdi iyi derim, allah korusun hynix çıkmaz, zan altında kalırım. Garantisi olan her ram iyidir bence.
Neler dersin böyleNe bu hynix dostum tanrımı ilan ettin onu sen her şeyde onu diyon
Ne bileyim herşeyde onu diyonNeler dersin böyle