❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

haydaa sürtme varsa iade de sorun çıkarmazlar değil mi?

Hocam magegge markasından çok bir şey beklememek lazım f/p ürünler üretiyorlar, bütçeniz varsa iade edin Leobog Hi75C Pro alın bence.
gamerider k1 he var. çocuk kullanıyor. o bile daha kaliteli duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ne demek anlamadım zor değil çevirmesi

Bir çözüm bulan olursa paylaşabilir mi
basınca ses moduna geçiyor demişlerdi. benim parmaklar kayıyor hocam. çevirmek zor geldi bana :)

Benim klavye gelsinde 1-2 gün kutusundan çıkarmamayım. Sorunlar ciddiyse düzelmiyorsa kapalı kutu iade edeyim

Benim klavye gelsinde 1-2 gün kutusundan çıkarmamayım. Sorunlar ciddiyse düzelmiyorsa kapalı kutu iade edeyim
Valla zaten şeffaf keycap alacaktim bahanesi oldu 😃 evdeki keycaplerimde bir sıkıntı olmazsa şeffaf keycap siparisi gecerim

Hocam magegge markasından çok bir şey beklememek lazım f/p ürünler üretiyorlar, bütçeniz varsa iade edin Leobog Hi75C Pro alın bence.
bence de 2400 TL'ye captain75 yerine 3000 TL'ye kablolu hi75c satılıyor hi75c daha mantıklı bence. Ben 500 tl kuponla aldım modlamayı düşünüyorum bakalım benimkide yazıyı yazarken geldi

bence de 2400 TL'ye captain75 yerine 3000 TL'ye kablolu hi75c satılıyor hi75c daha mantıklı bence. Ben 500 tl kuponla aldım modlamayı düşünüyorum bakalım benimkide yazıyı yazarken geldi
Sizde var mı sürtme sorunu

Sizde var mı sürtme sorunu
hayır herhangi bir sorun yok söylenen tuşlarda enter yön tuşları vb garip bir hissiyat gelmedi bana. genel olarak sesi switchlerin altında kağıt bant varmış gibi bi seste çıkıyor bi sürtünme vb hissetmedim hiç çok inceleyemedim ama evden çıkmam lazım eve gelince tekrar inceleyeceğim.

hayır herhangi bir sorun yok söylenen tuşlarda enter yön tuşları vb garip bir hissiyat gelmedi bana. genel olarak sesi switchlerin altında kağıt bant varmış gibi bi seste çıkıyor bi sürtünme vb hissetmedim hiç çok inceleyemedim ama evden çıkmam lazım eve gelince tekrar inceleyeceğim.
Şans işi yani

hangi keykapları alacaksınız hocam

Farklı cap ile denediniz mi? Caplerde de sorun olabilir mi? Kesin kasadan kaynaklı mı sürtme?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri