Rog Strix Scope RX Klavye Fiyatını Hakediyor Mu

Mahmood

80+
Reaksiyon skoru
4
3500 tl fiyatı var. Klavye arkadaşımda var onda gördüm kullandım denedim ve çok beğendim, tuş hissiyatı tasarımı sesi çok hoşuma gitti. Çok pahalıdır diye düşünmüştüm ama 3500 tl uygun geldi. Bu klavye fiyatını hakediyor mu? aynı paraya daha iyileri var mı?

3500 tl fiyatı var. Klavye arkadaşımda var onda gördüm kullandım denedim ve çok beğendim, tuş hissiyatı tasarımı sesi çok hoşuma gitti. Çok pahalıdır diye düşünmüştüm ama 3500 tl uygun geldi. Bu klavye fiyatını hakediyor mu? aynı paraya daha iyileri var mı?

Bana sorarsanız kötü değil fakat bu fiyatlara çin ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederim. önyargı olduğundan yaklaşmıyor olabilirsiniz ama son senelerde baya iyi ürünler çıkartmaya başladılar.

Rog hakkındaki fikirim ise kötü klavye değil ama 3500 TL bu klavye için biraz tuzlu. bence ederi 2k civarı olmalı. hele bu devirde 3.5k ya kablosuz ve özelleştirilebilir klavyeler vs varken. ama çok beğendiyseniz indirim koduyla 3000 düşürürseniz belki alınabilir.

Bana sorarsanız kötü değil fakat bu fiyatlara çin ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederim. önyargı olduğundan yaklaşmıyor olabilirsiniz ama son senelerde baya iyi ürünler çıkartmaya başladılar.

Rog hakkındaki fikirim ise kötü klavye değil ama 3500 TL bu klavye için biraz tuzlu. bence ederi 2k civarı olmalı. hele bu devirde 3.5k ya kablosuz ve özelleştirilebilir klavyeler vs varken. ama çok beğendiyseniz indirim koduyla 3000 düşürürseniz belki alınabilir.
hak etmiyor hayır
tşk ederim. öneriniz var mı?

%100 olması önemlimidir? daha kompakt %75 ve tkl modellerde seçenek bol olduğundan ona göre bişiler atabilirim.
önemli değil hiç fark etmez. Biraz araştırdım da bi 1000hz olanlar bir de 8000 hz olanlar varmış tercihim 8000 den yana. Bütçe 3500 tl

önemli değil hiç fark etmez. Biraz araştırdım da bi 1000hz olanlar bir de 8000 hz olanlar varmış tercihim 8000 den yana. Bütçe 3500 tl
8000hz olan klavyeler genelde kablolu oluyor. sizi ne kadar rahatsız eder gerçi bilmiyorum ama ergonomik olsun diye wireless 1000hz önerirdim. 8000hz kullanabilmek için hem güçlü pc hemde 1000hz ile farkı anlamak için robot falan olmak gerekiyor. 1000hz den sonrası çok milisaniyelik farklar. wireless 8000hzler var ama fiyatları tuzlu.

8000hz olan klavyeler genelde kablolu oluyor. sizi ne kadar rahatsız eder gerçi bilmiyorum ama ergonomik olsun diye wireless 1000hz önerirdim. 8000hz kullanabilmek için hem güçlü pc hemde 1000hz ile farkı anlamak için robot falan olmak gerekiyor. 1000hz den sonrası çok milisaniyelik farklar.
anladım dost fark çok küçükse fark etmez. fare önerisi de yapabilir misin ona da bütçem 2000 tl

anladım dost fark çok küçükse fark etmez. fare önerisi de yapabilir misin ona da bütçem 2000 tl

neon 75 pro olan modeli değil mi? diğer modeller ile arasında fark var? bayadır piyasaya bakmıyorum bilgim yetersiz kaldı da ondan soruyorum

neon 75 pro olan modeli değil mi? diğer modeller ile arasında fark var? bayadır piyasaya bakmıyorum bilgim yetersiz kaldı da ondan soruyorum
75 pro olan modelinde çoklu bağlantı var. wireless vs. istediğiniz gibi 8000hz desteği var. yazılımını bilmediğimden pek bişi diyemiyorum ama VGN klavyede son zamanlarda pöpüler klavyedir. oda aynı şekilde alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri