🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,416
https://www.amazon.com.tr/dp/B0GVSMMB1F
sağlam markanın yeni bir modeli, biraz daha premium takılıyorlar kutudan tornavida çıkıyor. performansı ortalama bir kule tipi kadardır muhtemelen ama fena fiyat değil.

Son düzenleme:
Peerless Assassin ile aynı performans, markanın malzeme kalitesi tartışılmaz. Sk Hynix ramlerinize zarar vermeyecekse alınabilir

Bu fiyata kaçırmayın alın. Çok sağlam duruyor. Performansı Phantom Spiritten 1-2c daha düşük olabilir fan kalitesi daha iyi. Emin olmadığım bir test görseli buldum şöyle bakabilirsiniz.

1784044249435.webp

Konuyu indirim diye acmişsın 500 lira olsa alirdim🤣yine de Hynix ramlerime zarar vermessse bende almayi dusunuyorum🤣
ramleri geçtim, özellikle büyük kule tipi işlemci soğutucularında vidaları fazla sıkarsan anakartın eğrilmesine bile neden olabiliyor. redditte bu yüzden yamulmuş anakart paylaşan birkaç kişiye denk geldim.

2 tane kanji eklemişler artı 500tl Segotep varken gerek yok buna

micron ramin varsa hiç uğraşma soğutucusuz kullan işlemciyi. zaten drop yiyeceksin oyunlarda. hynix harici soğutma kullanıp boşa para harcamayın.
Micron varsa bundan iki tane alman lazim birini islemcinin ustune birinide altina taktin mi anca hynix kadar performans verir🤣

micron ramin varsa hiç uğraşma soğutucusuz kullan işlemciyi. zaten drop yiyeceksin oyunlarda. hynix harici soğutma kullanıp boşa para harcamayın.
Hocam ayıp yawww şimdi nasıl 5070ti işlemci soğutucusuz 7800x3d ve 4k da kötü micronlu ramimle oynayabileceğimimmmm

Geri