Donanımarşivi Full Msi Sistem 6-9 Taksit İnstagram Paylaşımı.

2x16gb cl38 6000 mhz ram 7500f işlemci msi b840m-b anakart msi ventus rtx 5070 msi m450 1tb m2 ssd msi kule tipi soğutucu, msi mag force 120a kasa ve 650w 80+ bronz psu 68499 TL Axess'e peşin fiyatına 9 taksit bir çok karta da peşin fiyatına 6 taksit
Valla beni pek tatmin etmedi eden var mı bilemem

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
2x16gb cl38 6000 mhz ram 7500f işlemci msi b840m-b anakart msi ventus rtx 5070 msi m450 1tb m2 ssd msi kule tipi soğutucu, msi mag force 120a kasa ve 650w 80+ bronz psu 68499 TL Axess'e peşin fiyatına 9 taksit bir çok karta da peşin fiyatına 6 taksit
Ben bi okey olamadım tibi sattigim sistem 7500fdi zaten yükseltmek istiyordum aynısını maalesef almak istemiyorum tekrardan alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla beni pek tatmin etmedi eden var mı bilemem
Katılıyorum maalesef bu seferlik böyle oldu

Kaliteli marka tercih edilsin sistemimde beyaz bileşenler olsun ve 32gb ram olsun diyenler için çok iyi bir seçenek ve tabi fiyatı da herkese hitap etsin diyenler için. Bence sistem gayet uygun fiyatlı hem de 6/9 taksit seçeneği de var her şeyin bir eleştiri kısmı olur kısmına geliyorum ekran kartı 2 fanlı ve ince olduğu için oyunlarda 77 dereceleri gördü %50 fan hızlarında ekran kartı için çalışma sıcaklığı olarak normal mi tabii ki de sorun teşkil etmez ama sonraki zamanlarda teşkil eder mi bence eder burada en azından 3 fanlı bir ekran kartı tercih edilseydi harika ötesi olurdu 2. olarak da 650w bir psu tercih edilmesi geliştirmeye çok da açık olmayan bir psu olmuş hali hazırda işlemci ve ekran kartı oyun teslerinde 350w değerleri gördü üzerine diğer bileşenleri eklediğimizde 450w oyun kısmında gördü yani psunun durmadan %60 dan fazla kullanılmasına neden olacak ki bu değerler iyimser değerler .

Kaliteli marka tercih edilsin sistemimde beyaz bileşenler olsun ve 32gb ram olsun diyenler için çok iyi bir seçenek ve tabi fiyatı da herkese hitap etsin diyenler için. Bence sistem gayet uygun fiyatlı hem de 6/9 taksit seçeneği de var her şeyin bir eleştiri kısmı olur kısmına geliyorum ekran kartı 2 fanlı ve ince olduğu için oyunlarda 77 dereceleri gördü %50 fan hızlarında ekran kartı için çalışma sıcaklığı olarak normal mi tabii ki de sorun teşkil etmez ama sonraki zamanlarda teşkil eder mi bence eder burada en azından 3 fanlı bir ekran kartı tercih edilseydi harika ötesi olurdu.
Çok güzel açıklama olmuş ağzına sağlık böyle bir istekleri olanlar için kesinlikle güzel tercih

Valla 32 GB Ram olması avantaj. Buna en yakın AMD tabanlı RTX5070 sistem 16GB Ram ile Gamer.gen'de 60K civarlarına satılıyordu. Parça kalitesi muhabbeti ve Ram avantajı ile özellikle taksit avantajı ile bence tercih edilebilir. Bundan bir önceki sistemler tabii F/P olarak çok daha iyiydi ama bence bu da değerlendirilebilir şu piyasada.

Bence alınacak sistem değil beklemek daha mantıklı hocam.
Daha beklemek istemiyorum diyorsanız ise güncel piyasada 32gb ram vs 1tb m2 ssd acısından kabul edilebilir sistem. ram ve ssd için 12k falan hava parası var fiyatta. ama ne zaman düşeceği belli değil 3 4 ay beklemek yerine 12k da verilebilir.

Bence alınacak sistem değil beklemek daha mantıklı hocam.
Daha beklemek istemiyorum diyorsanız ise güncel piyasada 32gb ram vs 1tb m2 ssd acısından kabul edilebilir sistem. ram ve ssd için 12k falan hava parası var fiyatta. ama ne zaman düşeceği belli değil 3 4 ay beklemek yerine 12k da verilebilir.
Vallaha hocam peşin fiyatına 6 taksit incehesapta da var üstüne 10k koyup daha güzel bi sistem çok rahat alınır diye düşünüyorum

Ben imzamdaki sistemi n11 kampanyasıyla birlikte aldım. Şu ekonomide gerçekten uyguna denk geldi.

Bazıları alınmaz diyecek fakat ihtiyacın varsa ve gerçekten uygunsa almanı tavsiye ederim.

Özelleştirme olmadığından sadece psuyu ayrıca alıp taktım. çokta memnunum.
Neden psu ayrıca aldın?

Neden psu ayrıca aldın?
Bulunduğum bina +40 var, Elektrik sistemi yenilenmesi gerekiyor ve sistemi aldığım dönemde uzun süreli kullanım yapabilmem için psu değiştirme tavsiyeleri vardı. O sebeple değiştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,226
Son üye
Ramazan dalli

Geri