anilg1310
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
Öncelikle merhaba. 24 Mart 2026 tarihinde ilgili kampanya kapsamındaki 2 ürünümle başvuru yaptım. Başvuruda nakit iade seçtim. 31 Mart 2026 tarihinde ise ilk görselde görüldüğü üzere “başvurunuz onaylandı, ödülünüzü çok yakında göndereceğiz.” aşamasına geçildi. Ancak o günden beri hiçbir gelişme olmadı. 2. görselde görüldüğü üzere 30 Nisan 2026 ve 13 Mayıs 2026 tarihlerinde ilgili kampanya mailine 2 adet mail attım. Ancak yine herhangi bir geri dönüş olmadı. Ayrıca 3. görselde gördüğünüz ilgili siteden bizimle iletişime geçin kısmını da yaklaşık 2 hafta önce doldurdum ancak yine bir geri dönüş alamadım. Kampanyanın hüküm ve koşullar kısmına göz attığımda ise anladığım kadarıyla ödülün gönderilmesinin 90 güne kadar sürebileceği yazıyordu. Ancak görüldüğü üzere 105 günü geçti. Ne yapmam gerektiği hakkında veya süreç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Hatlarını arıyorum kampanya birimi değil diyorlar farklı numara verdiler hepsini aradım her maile mail attım Şikayetvar'a yazdım ne gerekirse yaptım paramı vermiyorlar. Tüm şartları da karşıladığımı söyleyeyim.
ASUS'un bu dolandırıcılığını kime ve hangi mecriye şikayet etsem hızlıca cevap ve yardım alırım?
ASUS'un bu dolandırıcılığını kime ve hangi mecriye şikayet etsem hızlıca cevap ve yardım alırım?