Tek Tek Parça Toplayarak Sistem Alırken Hangi Parçadan Başlamak Lazım

Reaksiyon skoru
35
Bir sistem topladım tek tek Alaçam 125k fln yapıyor ilk hangi parçalarla başlamak lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben de benzer civarda bir fiyata topladım aynı şeyi düşünüyorum. Umarım cevaplarlar. Taksitle alıma göre de değişir bence durum

Ram ssd ve ekran kartından başlayabilirsin önümüzdeki süreçte daha da artacak gibi duruyor ama acelen yoksa kampanyaları takip et bence ekran kartında markaya çok takılma misal colorful 5070ti geçen gaming gecesine gelmişti asus tuf ayarında modelin kalitesi de önemli

An

Anlıyorum ben gaming gecesini bekleyeyim en iyisi
Toplam 5-6 kere falan baktım tercih edilebilir sadece niş olduğu ve stoğu bulunmadığı için normal fiyattan satılan ürünler gördüm. Arkadaşın dediği gibi ucuza her ne bulursan ondan başla bir şekilde uydurursun zaten.

Ram ssd ve ekran kartından başlayabilirsin önümüzdeki süreçte daha da artacak gibi duruyor ama acelen yoksa kampanyaları takip et bence ekran kartında markaya çok takılma misal colorful 5070ti geçen gaming gecesine gelmişti asus tuf ayarında modelin kalitesi de önemli
Sizin dediğinizi yapmaya çalışıcam hocam 5070 ti yı tek seferde alamayacağim için taksitle ödeyecem ben bir şekil uydururum ya

Hocam tavsiye olarak; Seçtiğin parçaların muadillerini belirliyip hepsini birden takip edebilirsin. Akkakçeye bildirim kurabilirsin. Akkaçeye benzer bu siteyi de kontrol edebilirsin. enucuzsistem.com

Colorful kaç TL olmuştu kanka ona göre n11 den 3 ay taksitle 57k dan Alaçam ama önce hesapta çok düşmüşse oraya bakarım beklerim

Colorful kaç TL olmuştu kanka ona göre n11 den 3 ay taksitle 57k dan Alaçam ama önce hesapta çok düşmüşse oraya bakarım beklerim
geçen hafita 49k idi ama tekrar denk gelir mi bilinmez

Ekler

• Screenshot_2026-07-14-22-05-01-744_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2026-07-14-22-05-01-744_org.telegram.messenger.webp
    89.5 KB · Hit: 15
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223