Diego_Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Bir sistem topladım tek tek Alaçam 125k fln yapıyor ilk hangi parçalarla başlamak lazım
İlk ram ve SSD alsam pahalanmadan olmazmıhangisi indirimdeyse ondan
ben bilemem gelecekte ne olacağınıİlk ram ve SSD alsam pahalanmadan olmazmı
Anlıyorum ben gaming gecesini bekleyeyim en iyisiben bilemem gelecekte ne olacağını
Toplam 5-6 kere falan baktım tercih edilebilir sadece niş olduğu ve stoğu bulunmadığı için normal fiyattan satılan ürünler gördüm. Arkadaşın dediği gibi ucuza her ne bulursan ondan başla bir şekilde uydurursun zaten.An
Anlıyorum ben gaming gecesini bekleyeyim en iyisi
Sizin dediğinizi yapmaya çalışıcam hocam 5070 ti yı tek seferde alamayacağim için taksitle ödeyecem ben bir şekil uydururum yaRam ssd ve ekran kartından başlayabilirsin önümüzdeki süreçte daha da artacak gibi duruyor ama acelen yoksa kampanyaları takip et bence ekran kartında markaya çok takılma misal colorful 5070ti geçen gaming gecesine gelmişti asus tuf ayarında modelin kalitesi de önemli
Colorful kaç TL olmuştu kanka ona göre n11 den 3 ay taksitle 57k dan Alaçam ama önce hesapta çok düşmüşse oraya bakarım beklerimRam ssd ve ekran kartından başlayabilirsin önümüzdeki süreçte daha da artacak gibi duruyor ama acelen yoksa kampanyaları takip et bence ekran kartında markaya çok takılma misal colorful 5070ti geçen gaming gecesine gelmişti asus tuf ayarında modelin kalitesi de önemli
geçen hafita 49k idi ama tekrar denk gelir mi bilinmezColorful kaç TL olmuştu kanka ona göre n11 den 3 ay taksitle 57k dan Alaçam ama önce hesapta çok düşmüşse oraya bakarım beklerim
İnşallah gelir çok iyi olur vallageçen hafita 49k idi ama tekrar denk gelir mi bilinmez