Çözüldü✓ 34 İnç Monitör Önerisi?

Bunu alıyorum hocam o zaman, va paneller siyahları daha koyu gösteriyor herhalde doğru mudur? Yani cok rekabetci oyun oynamıyorum hangisi daha iyi olur
Siyahları daha siyah gösteriyor evet ama VA nın kötüsü aşırı ghosting yapıyor ve renkleri soluk oluyor. IPS renklerde ve hız konusunda iyi siyahlar da ve kontrast oranında kötü. İyi bir VA alacak bütçe yok maalesef. İkinci el G65B falan alırsan başka.

Siyahları daha siyah gösteriyor evet ama VA nın kötüsü aşırı ghosting yapıyor ve renkleri soluk oluyor. IPS renklerde ve hız konusunda iyi siyahlar da ve kontrast oranında kötü. İyi bir VA alacak bütçe yok maalesef. İkinci el G65B falan alırsan başka.
27 inç g65b var hocam 13.750 ye hepsiburada ondan mı bahsediyosunuz?

g5 va ghosting şampiyonu
fps oynamasan da pişman eder hocam ya bütçe artırman lazım ya 34ten vazgeçmen
diğer seçenek istediğini yapmak ve pişman olmak
tayfun hoca tüm seçeneklerini teker teker söylemiş 2. ele kadar helal olsun
Teşekkür ederim uğraşlarınız için bütçem yok değil hocam fakat pc ye bu kadar para bağlamak istemiyorum artık eskisi gibi bilgisayarda vakit geçirmiyorum o yüzden alabileceğim en fiyat performans ürünü almaya çalışıyorum ayriyeten DDR5 RAM de alacağım için sıkıntı biraz 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g5 va ghosting şampiyonu
fps oynamasan da pişman eder hocam ya bütçe artırman lazım ya 34ten vazgeçmen
diğer seçenek istediğini yapmak ve pişman olmak
tayfun hoca tüm seçeneklerini teker teker söylemiş 2. ele kadar helal olsun
Peki son kez soruyorum
Lg Ultragear™ G6 31.5" 32G600A-B 180Hz 1ms(gtg) Qhd Va Curved Pivot Gaming Monitör
https://app.hb.biz/NeNN3jCOz43H kötü müdür?

Son düzenleme:
uppppp

Hocam bazı oyunlar ve video filmlerde 34 inçte siyah boşluklar kalıyormuş bu yüzden komple 34 inç ve kavisli ekrandan vazgeçiyorum. Zor da olsa :D Hepsiburada ya da Trendyol’dan olmak şartıyla peşin fiyatına dokuz taksit yapıyor çünkü en fazla 14.000 TL’ye kadar bir monitör arıyorum mümkünse 27 inç’ten büyük olsun zahmet oluyor size de teşekkürler (hafif oyunlarda 2K oynarım)

Onun çözümü var, bazen bazı dezavantajları da beraberinde yanında getirip içersede.

Bunun dışında bazı oyunlarda zorunlu cutscene sahneler oluyor. Doğal desteği olmayan oyunlarda arada oluyor, bunları düzeltmek düzeltmeler vesaire için İngilizce bilmen lazım ama. Girmeden önce bakacaksın.

Son düzenleme:
Onun çözümü var, bazen bazı dezavantajları da beraberinde yanında getirip içersede.

Bunun dışında bazı oyunlarda zorunlu cutscene sahneler oluyor. Doğal desteği olmayan oyunlarda arada oluyor bunları düzeltmek düzeltmeler vesaire için İngilizce bilmen lazım ama, girmeden önce bakacaksın.
Hocam çoğu kişiyi bu sorundan bahsediyor açıkçası çözmenin pek araştırmadım ama kesin bir çözüm yoksa 34 inç almaya gerek yok can sıkan noktası oldu zaten

https://www.epey.com/monitor/aoc-cu34g4.html
ben bunu aldım kasım ayından beri kullanıyorum. memnunum açıkçası. 27 inc diğer monitörü de yan ekran yaptım
Ghosting çok var mı? Genel olarak memnun musunuz hocam vallahi illallah ettim bir monitör almam lazım artık

fiyatı da 9 10k civarı birşeye almıştım. hevesim vardı. açıkcası curved beni pek etkilemedi öyle hevesil olduğu kadar bir şey değilmiş. genelde lol oynuyoruz bazen de hikayeli oyun arkadaşlarla. öyle sıkıntı çıkmadı hiç. bir tane ölü piksel var öyle çok sırıtmıyor. ondan sorun yapmadım.

Hocam çoğu kişiyi bu sorundan bahsediyor açıkçası çözmenin pek araştırmadım ama kesin bir çözüm yoksa 34 inç almaya gerek yok can sıkan noktası oldu zaten

Ghosting çok var mı? Genel olarak memnun musunuz hocam vallahi illallah ettim bir monitör almam lazım artık
ghosting çok fark etmedim öyle varsa da bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,726
Üyeler
199,215
Son üye
Nyex

Geri