Çözüldü✓ 34 İnç Monitör Önerisi?

fiyatı da 9 10k civarı birşeye almıştım. hevesim vardı. açıkcası curved beni pek etkilemedi öyle hevesil olduğu kadar bir şey değilmiş. genelde lol oynuyoruz bazen de hikayeli oyun arkadaşlarla. öyle sıkıntı çıkmadı hiç. bir tane ölü piksel var öyle çok sırıtmıyor. ondan sorun yapmadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ghosting çok fark etmedim öyle varsa da bilmiyorum.
Youtube da film video izlerken boşluk yapıyor mu? Eski oyunlarda kesin yapar diye düşünüyorum

Youtube için eklenti uzantısı kurabilirsin, oyunlar için ise girmeden evvel dediğim gibi PcGamingWiki sitesine bakman lazım hangi oyunsa adını arat ilgili sayfa çıkıyor karşına.

21:9 kavisli geniş ekran göz hizasını daha çok sarıp sarmaladığı için kişiyi büyeleme anlamında daha çok etkiliyor çünkü ekran bakış açında gözünü dolduruyor.

Bütçeyi biraz arttırıp en azından hızlı Edge Lit VA panel almaya çalış.

Son düzenleme:
evet boşluk var ama çok sırıtan düzeyde değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açıkçası bu zevk meselesi ben büyük kullanmayı sevdim ve memnunum. burada senin ne istediğin önemli.

Youtube için eklenti uzantısı kurabilirsin, oyunlar için ise girmeden evvel dediğim gibi PcGamingWiki sitesine bakman lazım hangi oyunsa adını arat ilgili sayfa çıkıyor karşına.

En sonunda 27 inç samsung g65b almaya karar kılıyodum ki kafalar tekrar karıştı hocam

En sonunda 27 inç samsung g65b almaya karar kılıyodum ki kafalar tekrar karıştı hocam

2020 yılında 27" 1000r kavise sahip samsung c27g75t modelini kullandım söylediğin s27bg65 modelin daha önceki çıkarttığı serisinden.

Hızlı modeller onlar, lakin eğer kendi standını kullanacaksan masada öne doğru hayli çıkıp fazla yer kaplıyor derinliği haberin olsun.

Rahat kullanım için masa derinliğine dikkat et veya kendin monitör kolu alırsın.

2020 yılında 27" 1000r kavise sahip samsung c27g75t modelini kullandım söylediğin s27bg65 modelin daha önceki çıkarttığı serisinden.

Hızlı modeller onlar, lakin eğer kendi standını kullanacaksan masada öne doğru hayli çıkıp fazla yer kaplıyor derinliği haberin olsun.

Rahat kullanım için masa derinliğine dikkat et veya kendin monitör kolu alırsın.
Masam büyük hocam ondan yana sıkıntı yok, bu dediğiniz 21:9 boy oranında kenarda kalan siyah boşluklara kesin çözüm var ise aog cu34g6 alınır mı o zaman?

Aoc cu34g4 alınmaz yavaş, cu34g4z panel tepki sürelerinde bariz daha hızlı.

Bütçeni arttırman lazım yavaş model alma üzer.

Son düzenleme:
Aoc cu34g4 alınmaz yavaş, cu34g4z panel tepki sürelerinde bariz daha hızlı.

O kadar para vermek istemiyorum hocam teşekkür ediyorum. Şuan 3 monitör arasında kaldım zaten 34 inç olsa hafif oyunlar dışı 1080p de kullanacam 2-3 yıl rx 5600 xt var
Samsung Odyssey G5 32" IPS 180 Hz 1 ms QHD Pivot Gaming Monitör LS32FG502EUXUF
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27'' Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va Gaming Monitör
Lg UltraGear G6
https://app.hb.biz/NeNN3jCOz43H

Bunlar arasında düşünecek bir durum yok kolay seçim, tartışmasız samsung s27bg65 modeli.

Bunlar arasında düşünecek bir durum yok kolay seçim, tartışmasız samsung s27bg65 modeli.
hepinize cok tesekkur ediyorum hocam var olun bunca vakit bi deliyle uğraştınız 😁 son karar samsung g65b midir o zaman

1000R kavis değeri kararını vermende önemli kriter sevip sevmemekte, 27" 16:9 için bana fazla gelmişti alışamadım.

Son düzenleme:
G65b den iyi mi bu monitörler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri