Yerini biz tahmin ediyoruz herhalde mahalle sokak semt il ülke olarak tahminde bulunalım mı önce?Arkadaşlar ev bize 4.800 milyon tl ye mal oldu 27 bin liraya kiraya verdik nasıl sizce düşüncelerinizi merak ettim
knk kira olarak düşündüm kusura bakma sadece antalya döşemealtındaYerini biz tahmin ediyoruz herhalde mahalle sokak semt il ülke olarak tahminde bulunalım mı önce?
Ya kankam 3 milyona daire aldık 2+1 biz eşyalı 45.000 TL'ye verdik mesela? yerine göre değişiyor rakamlar.knk kira olarak düşündüm kusura bakma sadece antalya döşemealtında
ev nerde sizin çok iyi vermişssinizYa kankam 3 milyona daire aldık 2+1 biz eşyalı 45.000 TL'ye verdik mesela? yerine göre değişiyor rakamlar.
İstanbulda bizim. Metrobüse yakın. Mart'da aldık. Kelepirdi rakamı. İçine 500 masraf yaptık. Eşya koyduk full ankastre. 45.000 TL'ye hostes bir ablaya verdik.ev nerde sizin çok iyi vermişssiniz
hayırlı olsunİstanbulda bizim. Metrobüse yakın. Mart'da aldık. Kelepirdi rakamı. İçine 500 masraf yaptık. Eşya koyduk full ankastre. 45.000 TL'ye hostes bir ablaya verdik.
ucuza vermişsiniz bence semt neresi?İstanbulda bizim. Metrobüse yakın. Mart'da aldık. Kelepirdi rakamı. İçine 500 masraf yaptık. Eşya koyduk full ankastre. 45.000 TL'ye hostes bir ablaya verdik.
Bahçelievler Siyavuşpaşaucuza vermişsiniz bence semt neresi?
oradaki fiyatları çok bilmiyorum ama istanbul geneli için bi tık düşük-normal gibi hayırlı olsunBahçelievler Siyavuşpaşa
istanbulda 2+1 kira fiyatları ne ki 3 milyon tl ye alınan bir daire için 45000 tl mükemmel değilmioradaki fiyatları çok bilmiyorum ama istanbul geneli için bi tık düşük-normal gibi hayırlı olsun
1 ev fiyatını 150 aylık kira ile çikarmalıdır .Arkadaşlar ev bize 4.800 milyon tl ye mal oldu 27 bin liraya kiraya verdik nasıl sizce düşüncelerinizi merak ettim
kiracı açısından güzel fiyat kira fiyatları konuma göre değişiyor bizim burda sakin bir yer ama merkezede yakın 2+1 ler 20 den başlıyoristanbulda 2+1 kira fiyatları ne ki 3 milyon tl ye alınan bir daire için 45000 tl mükemmel değilmi