Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

2089 TL
Modem router yazan ürünler modem mi yoksa router mı oluyor? Modem bakıyorum fiber destekli de sürekli router yazan denk geliyor, neye göre seçmeliyim bilemedim

Modem router yazan ürünler modem mi yoksa router mı oluyor? Modem bakıyorum fiber destekli de sürekli router yazan denk geliyor, neye göre seçmeliyim bilemedim
Hem modem hemde router olarak ayarlanabiliyor demek. ihtiyacınıza göre kullanabiliyorsunuz.

Adam akıllı bir hale sokayım paylaşırım forumda, 5 saniyede 1 ekran kartlarını kontrol ediyorum şu an. Otomatik satın alma özelliği henüz yok. Android APK halde. Yeni kart girerse telefonumda hayko cepkin geç kaldım çalıyor.

Ekler

• 1000027264.webp
    1000027264.webp
    99.5 KB · Hit: 126
Adam akıllı bir hale sokayım paylaşırım forumda, 5 saniyede 1 ekran kartlarını kontrol ediyorum şu an. Otomatik satın alma özelliği henüz yok. Android APK halde. Yeni kart girerse telefonumda hayko cepkin geç kaldım çalıyor.
Programcı adamın hali başka oluyor. Amazon ürünü ile Akakçe'deki sayfasını eşlemek için nasıl bir yol izliyorsun?

Programcı adamın hali başka oluyor. Amazon ürünü ile Akakçe'deki sayfasını eşlemek için nasıl bir yol izliyorsun?
Estağfurullah, biraz vibe coding yaptım ben de bu kez.

Akakçe için wrapper bir api buldum github'da, orada direkt ürün kodu araması yapıyorum. Ürün kodu match yoksa da ne olur ne olmaz yine bildirim verdiriyorum. Ama çok büyük oranda match oluyor. %95-96 bir oranla.

Ama bazı kartlar var misal şu an stokta olan 5060, akakçe fiyatı 200 bin gösteriyor ahahahahah, bir firma fiyatı şişirmiş çünkü. Bunlara yapacak bir şey yok.

En azından manual kontrol etmek istemeyenlere güzel bir sistem. Her yeni ürün gelince bildirim vermesi bile yeterli aslında takip eden insan için.

Otomatik satın alma ise playwright headless chromium'da click simülasyonu ile bot korumasına takılmadan yaptırılır gibi. Ama önce şu kısmı bir UI UX ve fonksiyonalite açısından finale erdireyim, en son ona geçerim.

Dün 8 bine giden 5070 ti'dan sonra çok üzüldüm çünkü

akakçe hemen çekmiyor veriyi, ASIN üzerinden sadece amazonu taratmak daha mantıklı

Akakçe için wrapper bir api buldum github'da, orada direkt ürün kodu araması yapıyorum. Ürün kodu match yoksa da ne olur ne olmaz yine bildirim verdiriyorum. Ama çok büyük oranda match oluyor. %95-96 bir oranla.
Akakçe / Epey / Cimri / Yaniyo / AFT vs. entegrasyon sağlayıp çoğundan veri alabilirsek güzel şeyler ortaya çıkabilir. Wrapper için PM atacağım.

Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, SAkakçe'de ara
7.525,05 TL - Son 21 ayın ucuz fiyatı - (%27 indirim)

Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, S
kaçırdık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,500
Üyeler
199,173
Son üye
ster

Geri