Daha iyi diye biliyorum.G29a göre nasıldır bilen, kullanan var mı
Daha iyi diye biliyorum.G29a göre nasıldır bilen, kullanan var mı
Modem router yazan ürünler modem mi yoksa router mı oluyor? Modem bakıyorum fiber destekli de sürekli router yazan denk geliyor, neye göre seçmeliyim bilemedimTP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2089 TL
Yanlış bilgi olmasın hem midem hem router için kullanılabiliyor diye biliyorumModem router yazan ürünler modem mi yoksa router mı oluyor? Modem bakıyorum fiber destekli de sürekli router yazan denk geliyor, neye göre seçmeliyim bilemedim
Hem modem hemde router olarak ayarlanabiliyor demek. ihtiyacınıza göre kullanabiliyorsunuz.Modem router yazan ürünler modem mi yoksa router mı oluyor? Modem bakıyorum fiber destekli de sürekli router yazan denk geliyor, neye göre seçmeliyim bilemedim
pxn varken alınmaz hiçbir türlüG29a göre nasıldır bilen, kullanan var mı
Programcı adamın hali başka oluyor. Amazon ürünü ile Akakçe'deki sayfasını eşlemek için nasıl bir yol izliyorsun?Adam akıllı bir hale sokayım paylaşırım forumda, 5 saniyede 1 ekran kartlarını kontrol ediyorum şu an. Otomatik satın alma özelliği henüz yok. Android APK halde. Yeni kart girerse telefonumda hayko cepkin geç kaldım çalıyor.
Estağfurullah, biraz vibe coding yaptım ben de bu kez.Programcı adamın hali başka oluyor. Amazon ürünü ile Akakçe'deki sayfasını eşlemek için nasıl bir yol izliyorsun?
Akakçe / Epey / Cimri / Yaniyo / AFT vs. entegrasyon sağlayıp çoğundan veri alabilirsek güzel şeyler ortaya çıkabilir. Wrapper için PM atacağım.Akakçe için wrapper bir api buldum github'da, orada direkt ürün kodu araması yapıyorum. Ürün kodu match yoksa da ne olur ne olmaz yine bildirim verdiriyorum. Ama çok büyük oranda match oluyor. %95-96 bir oranla.
kaçırdıkPhilips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası, 1.8 L Kapasite, Zamanlayıcı, AquaClean Özelliği, S → Akakçe'de ara
7.525,05 TL - Son 21 ayın ucuz fiyatı - (%27 indirim)
Philips 2200 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi, Dokunmatik Ekran, Klasik Süt Köpürtücü, 2 İçecek, EP2220/10 : Amazon.com.tr: Mutfak
Philips 2200 Serisi Tam Otomatik Espresso Makinesi, Dokunmatik Ekran, Klasik Süt Köpürtücü, 2 İçecek, EP2220/10 : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
![]()