Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 5600mt/S Cl36 Ram Kit (2x16gb) 22819₺ Amazon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

slhkl

80+
Reaksiyon skoru
51
6 taksit seçeneği de mevcut ve satıcı amazon tr, ram bekleyen arkadaşlar varsa değerlendirebilir, ikinci elden ramlere 18k vermek ya da sıfır geil almaktan daha iyi bir seçenek diye düşünüp sipariş verdim, yanlıyorsam zaten birazdan arkadaşlar linçlemeye gelirler

17124.webp

6 taksit seçeneği de mevcut ve satıcı amazon tr, ram bekleyen arkadaşlar varsa değerlendirebilir, ikinci elden ramlere 18k vermek ya da sıfır geil almaktan daha iyi bir seçenek diye düşünüp sipariş verdim, yanlıyorsam zaten birazdan arkadaşlar linçlemeye gelirler

Alıntıyı görüntüle
Patriot viper ram daha mantıklı değilmi hocam aynı fiyat 2x16 olarak

Beyler bi sorum olucak tamamen aynı site ve satıcıdan 2 adet patriot viper ram almak ile dual kit almanın ne gibi farkları olabilir?

Alıntıyı görüntüle
bence normal fiyat

"geil kötü marka" hurafesi çıktı şimdi de :D markaya o kadar b*k attınız ki reklamını yapmaya başlayacam artık. ns olarak aynılar neredeyse.

1k daha ekleyip bu alınabilir gibi çipinden vb anlamıyorum ama değerleri iyi gibi.

Ekler

• 4767.webp
    4767.webp
    115.8 KB · Hit: 118
Aynı çıkmama şansı yok mu
Var. Aynı modelden iki ayrı RAM çoğu zaman birlikte çalışır ama üretim partisi, bellek yongası ve zamanlama farkı çıkabilir. Dual kitler ise birlikte test edilip eşleştirilir; uyumsuzluk ve XMP/EXPO sorunu riski daha düşüktür.

Patriot viper ram daha mantıklı değilmi hocam aynı fiyat 2x16 olarak
Aynı fiyata patriot viper 2x alinabilir
Hocam onun linki var mıdır? 6 taksit yaptığı içinde açtım konuyu

"geil kötü marka" hurafesi çıktı şimdi de :D markaya o kadar b*k attınız ki reklamını yapmaya başlayacam artık. ns olarak aynılar neredeyse.
Cl 42 geil ram iyi mi kötü bilemedim ama konusuna çok kötü yorum geldi, cl36 üstü değerlerin amd tarafında uyumsuzluk yarattığına dair konular gördüğüm için ben almak istemedim onu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri