🔥İndirim 🔥🔥 Vodafone Pay Kampanyalar 🔥🔥

vodafone taahhüt üm bitti uyguna çok gblı bir tarife yapılır mı ? saçma sapan gb çok az 600-700 gözüküyor

evet kullanabilirsiniz ama hepsinin açıklaması farklı farklı ona dikkat etmek gerekir , bazıları ilk kullanıma özel. Starbucks ı kesin alın ama herkese veriyor az önce aldım pazarama da herkese veriliyor yine
Daha önce 500 almıştım 250 alabilir miyim tekrar Stardan?

PZARAMA YÜZDE 50 İADE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle

STARBUCKS 250 LİRA HEDİYE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle

Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.

Thankfully tarife kullanmıyorum hocam yine de yararlanabiliyor muyuz 350 liralık tarife alıyorum istediğim zaman cayabiliyorum ondan ben caymak istediğimde faturamdan düşülecek iade paralar ne oluyor onu ogrenemedim

ben kapsül kahve aldım geçtim uyguna geldi baya teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak starbus da 260 tl attım 250 iade etti

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.

Hata vermiyor bend

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Gece nakit iade 1000/250 ürünleri aldım gelmedi uygulamada falan görünmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,526
Üyeler
199,179
Son üye
yus90544

Geri