Kru3gerBey
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Satıcı pazarama olma şartı mı var hocam?Alacak bir şey düşünen varsa bunları 557 liraya almış oldum
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
Satıcı pazarama olma şartı mı var hocam?Alacak bir şey düşünen varsa bunları 557 liraya almış oldum
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
Kartla ödemiyeceğim ki faturaya yansıtarak geneBir ürünü nasıl aynı anda hem faturaya yansıtıp hem kartla ödeyeceksin ki![]()
Daha önce 500 almıştım 250 alabilir miyim tekrar Stardan?evet kullanabilirsiniz ama hepsinin açıklaması farklı farklı ona dikkat etmek gerekir , bazıları ilk kullanıma özel. Starbucks ı kesin alın ama herkese veriyor az önce aldım pazarama da herkese veriliyor yine
Öbürü kart kampanyası değil mi?Kartla ödemiyeceğim ki faturaya yansıtarak gene
Hocam öyle diyo ama belki geçiyordur bilmiyorum işte bende ondan soruyorumÖbürü kart kampanyası değil mi?
Thankfully tarife kullanmıyorum hocam yine de yararlanabiliyor muyuz 350 liralık tarife alıyorum istediğim zaman cayabiliyorum ondan ben caymak istediğimde faturamdan düşülecek iade paralar ne oluyor onu ogrenemedimPZARAMA YÜZDE 50 İADE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle
STARBUCKS 250 LİRA HEDİYE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle
Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.
Nakit İade Kampanyaları | Pay’lilere Özel Fırsatlar | Vodafone Pay
Vodafone Pay ile faturalarını, İstanbulkart ve dijital platform ödemelerini yap, %50’a varan nakit iade, indirim ve hediye internet kampanyalarını keşfet.www.vodafonepay.com.tr
PZARAMA YÜZDE 50 İADE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birkaç tane daha kampanya var , tıkla gelsin de 250 lira nakit iade , e ticaret de 1000 liraya 250 lira nakit iade ya da 1 liraya hayat damacana su gibi. Detaylı diğer kampanyaları da inceleyip bakabilirsiniz.
Vodafone Pay ile faturalarını, İstanbulkart ve dijital platform ödemelerini yap, %50’a varan nakit iade, indirim ve hediye internet kampanyalarını keşfet.www.vodafonepay.com.tr
Hata vermiyor bend
Gece nakit iade 1000/250 ürünleri aldım gelmedi uygulamada falan görünmüyorPZARAMA YÜZDE 50 İADE KAMPANYASI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle