Yardım Güncel ( Dizi / Film ) Tavsiyeleriniz Nelerdir ?

Tamda maç var ha :)

Banshee
Punisher
Reacher
The boys
Hepsini İzledim Güzeldiler .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamda maç var ha :)
Bugun intikam maçı var Ingilizlerin 😀
Uzun zamandır dizi film takip edemiyorum valla.
En son seyrettiğim diziler;
-Prison break
-Dexter
-La casa de papel
O kadar uzağım Bayadır
İntikam Mı ?

Adamlara Darbe Üstüne Darbe Yapacaklar Bu Akşam İzle Gör .

Hepsini İzledim Güzeldiler .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntikam Mı ?

Adamlara Darbe Üstüne Darbe Yapacaklar Bu Akşam İzle Gör .
Kim çıkarsa çıksın Ispanya 2008-2010 gibi double yapacak inşallah. Ama Ingilizler kalsın finale

Yapmaa

The Big Bang Theory - Young Sheldon - Georgie and Mandy's first marriage

Hikaye Sheldonun baş rol olduğu Big Bang Theory dahi arkadaş grubunun hayatını konu alıyor Young Sheldon geçmiş hayatını çocukluğunu konu alıyor ve arka da seslendiren de big bang theoryde ki sheldon birbiriyle bağlantılılar yani son dizide çıkalı çok olmadı hikayenin devamı niteliğinde ama konu sheldonun abisi georg marshall cooper jr ve eşi mandyi konu alıyor big bang theory 12 sezon young sheldon 7 sezon diğeride 2 sezoncuk uzun bir yolculuk sitcom/komedi seviyorsan kesinlikle izlemelisin young sheldondan başladım ben de hikaye akışı için bu sırayla izlesen daha iyi olur young sheldonun son bölümlerinde cidden koydu bana komedi dizisinde o kadar içselleştirdim ki ciddi ciddi ağladım müthiş bir diziydi diyebilirim

Senaryo Baştan Yazılmış Bozulmaz Kupayı Versinlerde Bitsin Bu Çile :kizginpeepo:
Valla bu dünya kupasında Arjantin in dönüşleri konuşuldu ama bu maçta çok iyiydiler. Ingiltere hiç yoktu.
Bellingham hayal kırıklığı.
Madueke,Eze ve Saka süre alamadı.
Bu maç direkt Tuchel e yazar.

Valla bu dünya kupasında Arjantin in dönüşleri konuşuldu ama bu maçta çok iyiydiler. Ingiltere hiç yoktu.
Bellingham hayal kırıklığı.
Madueke,Eze ve Saka süre alamadı.
Bu maç direkt Tuchel e yazar.
Olaya Sadece 1 Maç Üzerinden Bakma Hocam Adamlar Yeniliyor Gariptirki Her Maç Son Dakkalarda Çeviriyorlar ?

Final Oynanmasın Direkt Eline Versin Bitsin Bu Tiyatro .

1784153025641.webp

The walking dead iyidir
Prison break efsanedir
Olaya Sadece 1 Maç Üzerinden Bakma Hocam Adamlar Yeniliyor Gariptirki Her Maç Son Dakkalarda Çeviriyorlar ?
O da bir garip 75-80 den sonra ne oluyor anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,676
Üyeler
199,414
Son üye
Eymennn1

Geri