#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 228
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam laptop hakkında birşeyler sallamışım Burayı boşverin çok takmayın
Son düzenleme:
cok yanlis sorular soruyorsunIntel Ultra 7 255H integrated graphic vs AMD Ryzen 7 260 integrated graphic
(Oyun vb oynarken hangisi daha fazla FPS verir)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapay zekaya sordum yok diyo bende inanıp bu bilgiler doğru mu diye buraya geliyorum ve konu açıyorum yanlış anlama
Asus tuf'a ram yükselmesi yapmam gerekecek gibi duruyor
Ram'i 2x8 GB mi 1x16 GB mi
Yükseltme yaparsam diye soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
saticiya sorman lazim cihazlar farkli konfigurasyonlarda gelebiliyorBen senin dediklerinden sonra zaten Asus tüf a16'yı düşünüyorum
(Yanlış anlama diye neden böyle sorular sorduğumu sana gösteriyorum)
Asus'un ram modülü nedir
(2x8 GB mi 1x16 mı)
5600 MHz hıza mı sahip bellekler?
Naptınız hocam aldınız mı? Bende şuan almayı düşüniyorum. Memnun musunuz?Saydığım laptopların hiçbirinin YouTube'de adamakıllı videosu yok arkadaş ya sinir oldum
Alamadık be hocam işler ters gittiNaptınız hocam aldınız mı? Bende şuan almayı düşüniyorum. Memnun musunuz?
Hayırlısı olsun ben hocam. Asus tuf a16 ya daha yakınım hocam ama bende sizin gibi biraz kararsızım ve ince ince her şeyine bakıyorum. Sanırımda biraz bu yüzden. Eksileri vs. Var mıdır? Soğutması kasa kalitesi vs. Nasıldır? Bende adam akıllı incelleme bulamadım hiç..Alamadık be hocam işler ters gitti
Sizin için önerebileceğim Intel i5 Lenovo loq ve Asus a16 var
Bende bulamadım o yüzden kafam biraz karışık ne alacağıma karar veremedimHayırlısı olsun ben hocam. Asus tuf a16 ya daha yakınım hocam ama bende sizin gibi biraz kararsızım ve ince ince her şeyine bakıyorum. Sanırımda biraz bu yüzden. Eksileri vs. Var mıdır? Soğutması kasa kalitesi vs. Nasıldır? Bende adam akıllı incelleme bulamadım hiç..
Gitmediğim vatan mediamarkt kalmadı hocam. Hala karasızım ama son gittiğimde bu laptopu buldum orda onu alcam gibi. W11 li geliyor aynı para internetle.Bende bulamadım o yüzden kafam biraz karışık ne alacağıma karar veremedim
Dediğim gibi aklımda Lenovo loq ve Asus tuf a16 var
Hocam en iyisi vatana falan git modelleri incele ve kararını ver en mantıklısı bu
Hocam bunun taksiti iyi gibiGitmediğim vatan mediamarkt kalmadı hocam. Hala karasızım ama son gittiğimde bu laptopu buldum orda onu alcam gibi. W11 li geliyor aynı para internetle.
Zaten zoraki Asus dicektim hocamda şimdi bu kafamı bulandırdı.Hocam bunun taksiti iyi gibi
Lenovo LOQ 14.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LOQ 14.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakart problemi neden oluyordu bir bilginiz var mı eşeği sağlam kazığa bağlıyalımZaten zoraki Asus dicektim hocamda şimdi bu kafamı bulandırdı.
Ama anakartta sıkıntıydı bi dönemler lenovada ondan almam gibi ya.