🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Monitör klavye mouse gibi olmadığı için, teşhir çok sağa sola tasinmadiysa problem olmaz gibi

aradım konuştum garantisi full dedi test falan ederiz dediler ama magazadan alındıgından iade değil pixel cıkarsa değişim yaparsın dediler 30 gün içinde 30 günden sonra servise yönlendirecek muhtemelen

Telefon ile arayarak alabiliyorsunuz. Ben öyle yaptım, 14 gün cayma hakkımız var ama üründe kozmetik sorun olabilir bu yüzden açarken videoya çekerek açmak gerek. İade ederken video olmazsa bu kozmetik hata size patlar.

Adana Çukurova dibimdeki mağazada var gözüküyor. 2. monitör arayışındaydım aslında kelepir bakıyordum işim gereği görüntü versin yeter diye. Bunu görünce mantıklı geldi. Gidip bakacağım bir. Panelde sorun yoksa bir şey olacağını sanmıyorum IPS monitör ben de tam parlaklıkta kullanıyorum tüm gün açık duruyor bir sorun yaşamadım Twisted Minds ile 2 tane ölü pikselim var. Garantisi de varsa pek sorun etmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adana Çukurova dibimdeki mağazada var gözüküyor. 2. monitör arayışındaydım aslında kelepir bakıyordum işim gereği görüntü versin yeter diye. Bunu görünce mantıklı geldi. Gidip bakacağım bir. Panelde sorun yoksa bir şey olacağını sanmıyorum IPS monitör ben de tam parlaklıkta kullanıyorum tüm gün açık duruyor bir sorun yaşamadım Twisted Minds ile 2 tane ölü pikselim var. Garantisi de varsa pek sorun etmem.
Aradım monitörde hiçbir sorun yok, satın alıdındığından itibaren 2 yıl garantisi var gelip görebilirsiniz dediler. Adana sıcağında gidip bakacağım şimdi. Durduk yere 7.5K kitledin bana @d0zza :kekw:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri