❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Kasayı açtım klavye 2025 mayıs gözükse de pcb 2024 haziran üretim. Kasanın iç yalıtım 0 gibi bir şey genel olarak alu kasalarda kasa içerisindeki yalıtım fazla olmuyor fakat bunda hiç yok gibi bir şey yani bayağı bi kısmışlar film ve pcb arkası aşırı düşük yoğunlukta sünger var. bu süngeri en son ajazz ak820 max modelinde görmüştüm çok kötü bir sünger. Plate PCB arası vida yok direkt çıkarılabiliyor. Ayrıca kasayı tutan vidalar çok kısa ucu değiştirilebilen tornavidalarla açılmıyor ve knob da çıkmıyor yani ben çıkartamadım. Kasanın vidaları söküp üst plakayı ittirerek knobu çıkarttım söküp modlamak isteyenlerin bilgisine. Son olarak bende de 9, 0 ve home tuşunda minimal sürtme mevcut fakat rahatsız etmiyor.

Bence alu kasa olmasına rağmen sesi kötü. Plastik kasa olup bundan çok daha iyi sese sahip klavyeler var örneğin Mchose G75 Pro. Bunun yerine tercih ederdim.

Modlama sonrası space tuşu üst plakaya sürtmeye başlamıştı stablerin altına yara bandı koyarak bu sorunu da çözdüm.

Ekler

• 29293.webp
    29293.webp
    1.6 MB · Hit: 50
  • 29295.webp
    29295.webp
    1.5 MB · Hit: 47
  • 29294.webp
    29294.webp
    1,011 KB · Hit: 46
  • 29298.webp
    29298.webp
    802.7 KB · Hit: 46
  • 29296.webp
    29296.webp
    1.4 MB · Hit: 46
  • 29307.webp
    29307.webp
    1.9 MB · Hit: 49
Son düzenleme:
Boyle bi rezillik olamaaz hep benim basima gelir..incehesap mesaj atmis tesarikci firmantarafindan tedarik edilemediginden dolayi yerine magege sky81 gonderelim diye..utanmada yok

Boyle bi rezillik olamaaz hep benim basima gelir..incehesap mesaj atmis tesarikci firmantarafindan tedarik edilemediginden dolayi yerine magege sky81 gonderelim diye..utanmada yok
iptal et hocam zaten sorunlar varmış bende bekliyorum gelsin de bi gözümle göreyim sürtünme falan varsa kalitesini beğenmezsem iade edecem

Klavye şimdi geldi benimkinde hiçbir sorunu yok. Enter ve yön tuşlarında sürtünme yok. Videosunu atıcaktım site izin vermedi. Space tuşumda sorunsuz.

Ekler

• 1000083341.webp
    1000083341.webp
    170.3 KB · Hit: 45
Klavye şimdi geldi benimkinde hiçbir sorunu yok. Enter ve yön tuşlarında sürtünme yok. Videosunu atıcaktım site izin vermedi. Space tuşumda sorunsuz.
ben dün sürtünme yok yazdım ama enter tuşunu ortalayıp basarsam sürtünme yok ancak düğmeye en sağından basarsam sürtüyor.

ben dün sürtünme yok yazdım ama enter tuşunu ortalayıp basarsam sürtünme yok ancak düğmeye en sağından basarsam sürtüyor.
dediğin yerden denedim ama sorun yok. Sıkıntısız geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 yıllık gamepower overlord brown switchden buna geçince çağ atlamış gibi hissettim. Tek sorun elim alışmadı hatalı yazıp duruyorum. ğ,ü,ş,i,ö,ç tuşları değişik olmuş onu beğenmedim tek karıştırıyorum onları

Benimki de tam olarak böyle Enter tuşuna en sağdan basarsam ciddi şekilde sürtünüyor ama ortadan ve soldan basarsam sorun yok gibi. Switch değiştirmeyi deneyeceğim.

tamam şimdi anladım enter tuşu biraz oynak en sağdan basınca aşağı doğru kayık olunca sürtüyor ama beni rahatsız etmedi.

tamam şimdi anladım enter tuşu biraz oynak en sağdan basınca aşağı doğru kayık olunca sürtüyor ama beni rahatsız etmedi.
Benimki de tam olarak böyle Enter tuşuna en sağdan basarsam ciddi şekilde sürtünüyor ama ortadan ve soldan basarsam sorun yok gibi. Switch değiştirmeyi deneyeceğim.
stabler de aynı şekil yerinden çok fazla oynuyor onunda etkisi var stabi söküp oturma yerlerine yara bandı tarzı bir bant yapıştırıp kasadan uzak tarafa doğru ittirerek stabi oturtursanız sorunu çözebilirsiniz stabler çok fazla oynuyor

Ctrl ışığı bende değişmiyor hep kırmızı sabit. 2.4 geçince düzeldi

Benim iadelik bir durum yok gibiya başka sorunu var mı klavyenin şuan sıkintı göremedim. Enter tuşu beni rahatsız etmedi hissetmiyom zaten sadece en sağdan aşagı dogru bastirirsam sürtüyor. Normalde yazışırken enter yapınca sürtmüyor

Ben geceleri genelde klavyeye bakmadan yazıyorum el alışkanlıgından umarım bundada öyle olur elim alışmadı şuan. Işıkları geçseydi iyidi

Son düzenleme:
Kasayı açtım klavye 2025 mayıs gözükse de pcb 2024 haziran üretim. Kasanın iç yalıtım 0 gibi bir şey genel olarak alu kasalarda kasa içerisindeki yalıtım fazla olmuyor fakat bunda hiç yok gibi bir şey yani bayağı bi kısmışlar film ve pcb arkası aşırı düşük yoğunlukta sünger var. bu süngeri en son ajazz ak820 max modelinde görmüştüm çok kötü bir sünger. Plate PCB arası vida yok direkt çıkarılabiliyor. Ayrıca kasayı tutan vidalar çok kısa ucu değiştirilebilen tornavidalarla açılmıyor ve knob da çıkmıyor yani ben çıkartamadım. Kasanın vidaları söküp üst plakayı ittirerek knobu çıkarttım söküp modlamak isteyenlerin bilgisine. Son olarak bende de 9, 0 ve home tuşunda minimal sürtme mevcut fakat rahatsız etmiyor. Sürtme sesi üst plakadan dolayı değil switch yüzünden olabilir. Çünkü üst plaka sökülü şekilde de tuşlara bastığımda yine o sürtme tarzı ses çıkıyor.

Bence alu kasa olmasına rağmen sesi kötü. Plastik kasa olup bundan çok daha iyi sese sahip klavyeler var örneğin Mchose G75 Pro. Bunun yerine tercih ederdim.

Modlama sonrası space tuşu üst plakaya sürtmeye başladı açıp tekrar kapatacağım sürten arkadaşlar klavyeyi açtıktan sonra pcbyi hafif hareket ettirip tekrar kapatmayı deneyebilirler.
Eline sağlık hocam güzel inceleme olmuş. Açıkçası iadeye kararsızken kasayı açmak pek doğru olmayacağı için denemek istemiyorum pek pcbyi düzeltmeyi siz düzeltmeyi başarabildiniz mi tüm tuşları?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri