Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

Reaksiyon skoru
23
Sizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Japon Almak Varken Diğerine Gerek Yok , PCX 125 Al .

Sizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.
Kesinlikle hayır dostum tercih edilemez. Japon harici motor piyasaları çok dalgalı bugün 100e aldıgını yarın 70e zor satıyorsun ayrıyetten hiçbir şekilde bir japon kalitesi etmiyor bende 2024 model nardo gri pcx kullanıyorum trendyolda kuryeyim motorun canını okuyorum bana mısın demiyor o yüzden kesinlikle japon

Net pcx ömürlük bile kullanırsın düzgün kullanimda
Ayrıca Hondanin fabrika lastikleri güzel diğerinin yol tutuşunu lastiği biraz baltaliyor gibi yorumlar görmüştüm

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Net pcx ömürlük bile kullanırsın düzgün kullanimda
Ayrıca Hondanin fabrika lastikleri güzel diğerinin yol tutuşunu lastiği biraz baltaliyor gibi yorumlar görmüştüm
Evet doğru üzerinde michelin city grip 2 lastikleriyle geliyor 4 mevsimdir bu lastikler kullanıma bağlı olarak 15bin km çok rahat götürür

tabi pcx sorulması bile hatalı

Honda candır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,854
Üyeler
199,451
Son üye
kıralbixsi

Geri