Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Sizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.
Kesinlikle hayır dostum tercih edilemez. Japon harici motor piyasaları çok dalgalı bugün 100e aldıgını yarın 70e zor satıyorsun ayrıyetten hiçbir şekilde bir japon kalitesi etmiyor bende 2024 model nardo gri pcx kullanıyorum trendyolda kuryeyim motorun canını okuyorum bana mısın demiyor o yüzden kesinlikle japonSizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.
Pcx.Sizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.
Net pcx ömürlük bile kullanırsın düzgün kullanimdaSizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.
Evet doğru üzerinde michelin city grip 2 lastikleriyle geliyor 4 mevsimdir bu lastikler kullanıma bağlı olarak 15bin km çok rahat götürürNet pcx ömürlük bile kullanırsın düzgün kullanimda
Ayrıca Hondanin fabrika lastikleri güzel diğerinin yol tutuşunu lastiği biraz baltaliyor gibi yorumlar görmüştüm
2026 pcx kullanıyorum tavsiye ederimSizce bu iki motordan hangisini almak daha mantıklı 2026 modellerini karşılaştıracak olursak. İnternet sitelerinde fiyatları aynı. Pcx yerine jetx tercih edilebilir mi.