3 ay diyebiliriz ben 3e vurmuştum geçen yaz 4 ayda falan çıktıBerbere kısa model istiyorum dedim
Saçlarım uzundu saçlarımın yanları ve arka tarafını bayağı bildiğiniz kazıdı 0
Üst tarafta biraz var aktif çok kötü ne zamana düzgünce siyahlaşır
2 ayda zor gibi her taraf eşit uzuyor kafan yuvarlak oluyorAğır patladım hocam ya 2 ayda okul açılana kadar kendine gelmesi lazım :/
Üst uzun yanlar ve arkalar 02 ayda zor gibi her taraf eşit uzuyor kafan yuvarlak oluyor
Doğruda kötü oldu ya bayasaça bağlı olarak değişir
2 ay uzun süre ya 1 en geç 1.5 aya çıkar. Ucuz ne olduğu belirsiz mahalle arası berberlere gitmemen dileğiyle. Gidiyorsan da kısa kes deme rakam ver örnek yanları 1 ile al üstleri ara makasla tarzında. Geçmiş olsunÜst uzun yanlar ve arkalar 0
Üst uzun dediğimde az yani ama yanlar gibi değül
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğruda kötü oldu ya baya
Sağol hocam sağol2 ay uzun süre ya 1 en geç 1.5 aya çıkar. Ucuz ne olduğu belirsiz mahalle arası berberlere gitmemen dileğiyle. Gidiyorsan da kısa kes deme rakam ver örnek yanları 1 ile al üstleri ara makasla tarzında. Geçmiş olsun
Birkaç hafta içinde o kazınmış durum görünümü gider. Birkaç ay içinde de daha normalde döner. Kişiden kişiye göre de süre değişebilir tabi ki.Berbere kısa model istiyorum dedim
Saçlarım uzundu saçlarımın yanları ve arka tarafını bayağı bildiğiniz kazıdı 0
Üst tarafta biraz var aktif çok kötü ne zamana düzgünce siyahlaşır
Sağolun hocam yaBirkaç hafta içinde o kazınmış durum görünümü gider. Birkaç ay içinde de daha normalde döner. Kişiden kişiye göre de süre değişebilir tabi ki.