lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,292
44 tane de ilanın varmış anam anam çok tehlikeli5 kişide denendi çalışıyor
44 tane de ilanın varmış anam anam çok tehlikeli5 kişide denendi çalışıyor
iptal nasıl ediliyor?Arkadaşlar bende bir tane aldım ihtiyacım yoktu ama alayım dedim iptalmi edeyim? Çokmu kötü?
Buna oarası yetmeyen, mağazadan adına faturalı alabilir.
vatana yapıcaktım site çok istek atmak gerekiyor siteye proxy olmadan çok mümkün değil diye buraya yapalım dedik burasıda temelli işlevsize doğru gidiyor eskiden liste atardım yeşil yanardı sürekli şimdi devamlı kırmızı ürün fiyatları kırmızı demek daha önce daha ucuza geldi demek uzun süre veri tuttuğunda normal olan bir şey ama 17 haftadır tutuyorum veri bu kadar olmaması lazım daha.vatan bilgisayardan feyzde almıyorlar. en azından vatan gibi ayda bir kereye mahsus anakartta veya ekran kartı işlemci gibi bileşende adam akıllı sağlam indirim yapsalar gaminggecenin bir anlamı olacak. git gide takip eden kişi sayısıda azalıyor. o kadar hypeladıkları gaminggeceyi kendi elleriyle baltalıyorlar![]()
500gb için 4500tl pahalı değil mi hocamBuna oarası yetmeyen, mağazadan adına faturalı alabilir.
Gerek yok, 6500e satan o satıcıdan daha düşük fiyata bu var. 200TL daha sepette TROY karta indirim yapıyor hem hızları neredeyse 2 kat daha yüksek ve daha ucuz. Negatif tarafı DRAM yok.Buna oarası yetmeyen, mağazadan adına faturalı alabilir.
1tb sanmıştım. Pardon500gb için 4500tl pahalı değil mi hocam
15.199 TL'ye 5060 almıştım, bence 5050 14.500 etmez.