Artık yurtdışı garanti destek işi Türkiye'de çöp diyebiliriz. Yerel firmalarla çözemiyorsan iş çok çetrefilli ve tiksindirici bir hâle bürünüyor. Çünkü yurtdışından sen ürün getirtiyormuşsun gibi bir durum ile karşı karşıya kalıyorsun. O yüzden yerel garanti desteğine bakmak lazım. Ben Dell kullanmadım, monitörleri referans olarak çok kullanılıyordu fakat garanti kısmında çok sorun yaşadığını söyleyen vardı.Monitör'de ilk tercihim kesinlikle DELL. Hem ürünleri kaliteli oluyor hemde satış sonrası destekleri çok iyi. AW2724HF modeli bozuldu Global'den iletişime geçtim, ürünü servise göndermeden yenisini gönderdiler, eskiyi de kargocu aldı. Mis gibi hizmet alırken 3-5 fazla verip alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıcak fırsat harici hiç bir fırsat yok, ben teknik yorumlarınızı okumadım konuşma çok uzun diye. O yüzden yanlış, doğru yorumu yapmayacağım. Sadece dediğiniz gibi bu üründe bir fırsat yok. Bu forumdaki insanlar bile bir ürünün fiyatının yükseltilip, düşürülünce düşürüldüğü fiyatın "fırsat" olmasını geçtim "sıcak fırsat" olduğunu görüyorlarsa bu ülkemizdeki tüketicilerin ne kadar bilinçsiz olduğunu gösterir. Akakçe referans almakta bence yanlış akakçe az bir fikir oluştursun diye bakılır, çünkü stok kapatmak için fiyat yükselten satıcıyıda alıyor. Veya her fiyat düşüşünüde yansıtmıyor.Herkesin kendi görüşü
25-26K 'lara 2725d sattırmayı çalışanları hiç dikkate almayınız.En başında 22k olsaydı sıcak fırsat olurdu ama olmadı gitti konuşmaların üzerine akşam LG 22K fiyat çekti İncehesapta
Bezen şans denk gelir Kolay gelsin
704A-B & 700A-B ... 240HZ & 280HZ
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son düzenleme: