🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Bundan aldım. Arkadaşa IBAN ile attım, o da bana linki gönderdi.

Onu da kullanmadığım Edge tarayıcısında, istediğim Gmail hesabına giriş yaparak açtım. (Normalde kullandığım tarayıcıda 2-3 Gmail hesabım açık olduğu için onları kullanmadım. Ne olur ne olmaz diye ana hesaplarımın banlanmasını istemedim. Burada yapay zekâ vb. araçları kullanabildiğim kadar kullanacağım.)

O edge de yan sekmeye linki yapıştırdım ve aktifleştirildi.

1784464073399.webp

1784464240544.webp

Bundan aldım arkadaşa iban ile attım link yolladı
Onu da kullanmadığım edge browser 'a istediğim gmail'i giriş yaptım. (normal browser da 2-3 tane mail açık olduğu için devamlı kullandığıma almadım ne olur ne olmaz mail komple banlanmasın diye. Burada yapayzeka olur vs kullanabildiğim kadar kullanacağım.)

O edge de yan sekmeye linki yapıştırdım ve aktifleştirildi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kendi hesabına mı yaptın bende buradan alacağım da

Kendi hesabına mı yaptın bende buradan alacağım da
İstersen yaparsın ama ben risk almadım, boş bir Gmail hesabına aldım.

"Oradan da kendi hesabımı aile davetiyle ekleyebilirim."

Toplam 5 kişiyi davet edebiliyorsun. Davet edilen herkes 5 TB depolama alanına sahip oluyor ve yapay zekâ özellikleri dahil Pro AI'daki tüm özellikleri kullanabiliyor.

hepsi hintlere verilen hat paketleri için eşantiyon oalrak verilen.kullanılmayanları yada sistemde olanları satıyorlar işte

burdaki sorun ........ hintlilere kullanmayanlara hattına özel paketle gemini alabiliryorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel tarafı antigravity-opencode tarzı kullananlar için fazladan hesap açıp antigravity-manager tarzı uygulamalarla nerdeyse kesintisiz kullanıma yarıyor(5-10 hesap düşününce)

Kafam çok dolu acelem var 3 link vermiş hangisinden nasıl yapacaz kısaca bahsedebilecek var mı acaba aile planı ile öğrenci için aldığım hesabımın süresi bitince onu ekleyip devam edebilir miyim ufak bir proje için kullanıyorum veriler gitsin istemem

Kafam çok dolu acelem var 3 link vermiş hangisinden nasıl yapacaz kısaca bahsedebilecek var mı acaba aile planı ile öğrenci için aldığım hesabımın süresi bitince onu ekleyip devam edebilir miyim ufak bir proje için kullanıyorum veriler gitsin istemem
hesap ekleyince değilde tıklayınca eskisini iptal edip başlatıyo galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ben anlamadım ilk defa alıcam tek seferlik 300 mü yoksa 18 ay boyunca her ay 300 mü
100tllik olan var orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,832
Üyeler
199,934
Son üye
vor_tex

Geri