I5 13400f İntel Arc B580 Sistme Oyun Onerisi

Yusuf5151

80+
Reaksiyon skoru
3
Ekranım 1080p aşırı iyi grafik takıntım yok sistemin kaldırcağı oyun onerıileniz varmı last of ust part 1 bitti 2 ye geçicem 007 first light aldım ama başlamadım hala oyun sarmadı pek tüm resident evil oyunlarını oynadım tüm call of duty ve bf ler de bitti ve rdr 2 bitirdim.Ek olarak my summer car ve winter car ı aktif oynuyorum (bağımlısıyım).Bütçe onemli değil fiyatı farketmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sevdiğin oyun kategorisi neler söylersen daha net öneriler verebiliriz

Ekranım 1080p aşırı iyi grafik takıntım yok sistemin kaldırcağı oyun onerıileniz varmı last of ust part 1 bitti 2 ye geçicem 007 first light aldım ama başlamadım hala oyun sarmadı pek tüm resident evil oyunlarını oynadım tüm call of duty ve bf ler de bitti ve rdr 2 bitirdim.Ek olarak my summer car ve winter car ı aktif oynuyorum (bağımlısıyım).Bütçe onemli değil fiyatı farketmez.
Cyberpunk2077 al dlc ile beraber

returnal gibi oyunları öneririm belki sana aksiyonun hızlısı lazım. Korku olarak re oynadığına göre sillent hill f ve 2 remake oynamanı öneririm.

deathloop optimizasyonu kötü. Geçen sene sürekli çöküyordu şimdi hiç çökmeden bitirdim. Arada gereksiz fpsler düşebiliyor. Dishonored da bakabilirsin aynı yapımıcının düzgün optimizasyonlu oynanışı genel olarak aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,415
Üyeler
200,108
Son üye
Runıque

Geri