❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

İndirim tamamen bitti gelmez artık laptop alacaktım alamadım kararsız kaldım önümüzdeki fırsatlara bakacağız artık
Abartıldığı kadar büyük indirimler yoktu bence. Düşürürsün o fiyatlara. Kendi seçtiğin modeli almış olursun hem boşver, bende monitör alacaktım istediğim model yok diye almadım.

Kendinizi yormayın hocam , burada konusu açılan neredeyse bütün ürünleri sarı siteye koymuşlar çoğu heyecandan cümleri bile yarım yamalak kurmuş . Ben çok üzülmedim nitro+ bakıyorum, ama umarım ihtiyacı olanlar da alabilmiştir.
bunlar 2 bin lira için neler yaparlar söylersem terbiyem bozulur

ürün gelirse aldığım fiyattan vericem şunlar para kazanmasın
Allah aşkına ver ya herkes senin vermeni istiyor kahramanımızz yürü bee. Senin mantığınla düşündüğünde, Vatan çok daha düşük fiyata alıp bir çok zaman o adamdan daha fazla para kazanıyor. Azıcık akıllı olun. Bu ürünler kara borsa bile değil. Sen kinini maksimum kar ediyor diye firmalara kus canım. Yok öyle gücün yetmiyor diye onlar koca firma diye, gel iki kuruş kazanan adama salla burda. O adam sarı sitede nasıl o ürünü satabiliyor? Cevap: firmalardan daha ucuza sattığı için. Azıcık beyninizi kullanın.

125k harcadık 6-7 dakikada iptal olmasın hanıma robot süpürge dikey süpürge aldık . Baya heveslendi iptal olursa üzülür :( Bende kendime 5070 cik Ti cık aldım sadece 😈 Her şey hanım için ..
ne aldın robot süpürge hocam merak ettim birde kaçtan aldın acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abartıldığı kadar büyük indirimler yoktu bence. Düşürürsün o fiyatlara. Kendi seçtiğin modeli almış olursun hem boşver, bende monitör alacaktım istediğim model yok diye almadım.
Paraf'a peşine 12 ay taksit gelmeyince keyfimi kaçırdı, zaten ürünün sayfasında peşin fiyatına 12 taksit yazıyordu Paraf'a. Honor 600 pro vardı 512gb 38kya onu çok hızlı düzelttiler o aklımda fena kaldı ya baya iyi fiyattı sanırım o

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bunlar 2 bin lira için neler yaparlar söylersem terbiyem bozulur
Benim de varya iki bin lira kazanan adama haset, kıskançlık ve karaborsacı gözüyle bakıp kar maksimizasyonu ile tüketicileri sömüren üç kağıtçı firmalara üç maymunu oynayan beyin yoksunları hakkında konuşsam cümle alem kulaklarını tıkar

86k lık telefon 76 ya ( s26 ultra )
90klık telefon 72 ye düştü. ( oppo find x9 pro )
85klık laptop 68e düştü ( asus s16 )
iphone 16 42kya düştü :D
iphone 17 pro 512gb 99k ya düştü.

14kya oled monitör vardı. Abartıldığı kadar indirim vardı hocam.

Benim de varya iki bin lira kazanan adama haset, kıskançlık ve karaborsacı gözüyle bakıp kar maksimizasyonu ile tüketicileri sömüren üç kağıtçı firmalara üç maymunu oynayan beyin yoksunları hakkında konuşsam cümle alem kulaklarını tıkar
ssteki satıcı sen misin? ben satıcı mı savunuyorum kanki saçmalayıp durma, ama 2 bin lira kar edeceğini düşünüp 30 milyar bağlamak büyük enayilik. kendini kurnaz sanan tilki işi bunlar

Allah aşkına ver ya herkes senin vermeni istiyor kahramanımızz yürü bee. Senin mantığınla düşündüğünde, Vatan çok daha düşük fiyata alıp bir çok zaman o adamdan daha fazla para kazanıyor. Azıcık akıllı olun. Bu ürünler kara borsa bile değil. Sen kinini maksimum kar ediyor diye firmalara kus canım. Yok öyle gücün yetmiyor diye onlar koca firma diye, gel iki kuruş kazanan adama salla burda. O adam sarı sitede nasıl o ürünü satabiliyor? Cevap: firmalardan daha ucuza sattığı için. Azıcık beyninizi kullanın.
O adamın firmalardan ucuz satmamasının sebebi ortada. İhtiyacı olmadığı halde büyük indirimlerden 5 adet aynı ürünü alıp sahibindene yüklüyor. Bunun adı kansızlıktır. Biz zaten her zaman büyük firmaları eleştirdik ve eleştirmeye devam ediyoruz, sen merak etme.

86k lık telefon 76 ya
90klık telefon 72 ye düştü.
85klık laptop 68e düştü
14kya oled monitör vardı. Abartıldığı kadar indirim vardı hocam.
aynı monitör 18k ya 9 taksit amazondan alınıyor mesela.%20 indirim altı üstü ram indirimiyle falan kıyaslayanlar var.

Teslime hazır onayı gelmeli ama ben şansımı zorlayayım iptal olabilir diyorsan sabah açıldığı gibi git işe gidecektim simdi alabilirmiyim vs de müsaitse çalışan depodan getirip verir
Teşekkür ederim hocam sabah kalkıp gideyimde iptal gelmez gibi 1 saatten fazla bekledi onay bekliyor diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,967
Üyeler
199,465
Son üye
Soldiers

Geri