FPS Hesaplama ve Oyunlar ile İlgili Bir Site Tasarladım.Yorumlarınızı Alabilirim

Reaksiyon skoru
0
Popüler oyunlar ile ilgili fps hesaplamaları.
Tüm CPU ve GPU donanımları yer almaktadır.
Oyunların min ve maks sistem gereksinimleri yer almakta.,
Oyuncu araçları hız testleri bulunmakta.
Ayrıca PC de otomatik kullanabileceğiniz bir otomatik FPS gösteren ve gerekli uygulama güncellemeleri yapabilen bir araç tasarladık.

Güncellemeye devam ediyoruz.

Yorumlarınız bekliyorum.

Popüler oyunlar ile ilgili fps hesaplamaları.
Tüm CPU ve GPU donanımları yer almaktadır.
Oyunların min ve maks sistem gereksinimleri yer almakta.,
Oyuncu araçları hız testleri bulunmakta.
Ayrıca PC de otomatik kullanabileceğiniz bir otomatik FPS gösteren ve gerekli uygulama güncellemeleri yapabilen bir araç tasarladık.

Güncellemeye devam ediyoruz.

Yorumlarınız bekliyorum.
Hocam elinize sağlık baya iyi bir site fpsleri gerçeğe yakın söylüyor ama şurada bir hata var 7500f ve 5090da test yapmıştım (uçuk bir örnek ama temeli anlamanız için) 1080p ve 720p fpsleri yakın olmalı darboğaz olduğu için ama arada 150-200fps fark oluyor umarım en yakın zamanda düzeltirsiniz.

Dizayn olarak akıcı ve kullanışlı, iki beklentim vardı;

İlk beklentim sağ üstten Cpu/Ram gibi sekmelere tıklayınca yeni ve derinlikli bir sayfaya gitmekti.

(Ayrıca ipucları bir sticker okuma gibi olmuş daha konu başlıklı ve tıklayınca açılan cinste olabilirdi. Kısa bilgiler arkasını boş ve güvensiz göstermiş.)

İkinci beklentim ise ram cpu / gpu seçerken hesaplama aracında elim ile kendi parçamın başharfini başındaki rakamı modelini yazamamam ve listeden seçmek zorunda oluşum profosyonel gelmedi.

Genel olarak beğendim ama ne kadar doğruluklu sonuçlar veriyor neye göre hesaplıyor orasını bilmiyorum güven konusunda test sonuçlarını paylaştığın bir sayfa da olabilir.

Belirsizlikler ile birlikte objektif kalarak yorumum. 7/10 olacak. Umarım yapıcı eleştiri olarak alabilirsiniz.

Ayrıca driver önerisi ve hız testi ile ne kadar sürede dosya ineceği gibi detaylara bayıldım. Hız testi pingde biraz sapma var ama download upload doğru çekti :) jitter da ekleyebilirdiniz.

Açık ve dürüst bir eleştiri yapıcam art niyetli değilim yanlış anlaşılmasın sadece gerçekçi olucam

-Öncelikle zaten bu dediklerinizi hatta daha fazlasını yapan popüler global ve güvenilir site ve yazılımlar var ve veritabanları sizinkilerden çok daha büyük ve kesinlikle çok daha doğru

-fps tahmini kısmı uydurma gibi geldi bana çünkü gerçekten saçma benimkiyle alakasız sonuçlar aldım mesela düşük-orta ayarlarda hemde 1280x960’da map’e bağlı olarak 150-250fps aldığım CS2’de sizin sitenize göre orta ayarlarda ve 1920x1080P’de 375FPs alıyormuşum veya rust veya bir kaç farklı oynadığım oyuna baktım hepsindede saçma değerler gördüm yani daha gelişmesi lazım doğru veriye en yakın sonuç verilmeli arada uçurum olmamalı (ki bir hikayeli oyunda 20-30fps fark 2-3 ekran kartı fark ediyor bazen)

-Siteyi Aİ ile yapmışsınız ki yanlış anlaşılmasın ai karşı değilim bende yazılımla ilgilenen biri olarak Aİ kullanıyorum işlerimi hızlandırmak için ama sorun şu ki Aİ ile yapılan işler aşırı bir birine benziyor çünkü aynı veriden datadan besleniyorlar ki zaten bu konuda bir araştırma yapılmıştı 100 yazılımcı arasında mı ne işte Aİ ile proje mi site mi ne yapın demişlerdi ve sonuçlarım %90 benzer tasarıma sahipti

Yani kısaca Tasarım Bildiğimiz diğer Ai siteler ile aynı olduğundan şahsen kalitesiz ve emeksiz özenilmemiş hissettiriyor hatta bunu yazılım bilmeyen ama yazılımdan para kazanmak isteten biri Aİ yaptırmış gibi his veriyor ki öyle bir projeyede pek güven olmaz verdiği sonuçların doğruluğu hakkında vs….

-Anasayfada aşağı doğru kaydırınca çıkan işte veritabanınızdaki ekran kartları işlemciler kısmı vs. Çok kötü olmuş yani baya basic hissettiriyor yani tasarım olarak değil nasıl desem yani bir açılır menüde veya bana kalırsa ayrı bir sekmede vs. Olmalıydı ama direk anasayfaya koymuşsunuz ve baya aşağı doğru kaydırılabiliyor sayfa ve buda şahsen çok amatörce durmuş yani bana kalsa veritabanı vs. Altında menüye bir sekme ekler oradan isteyen girer bakardı ve kullanıcı tek tek bakmadın diye oraya veritabanında ara yazan bir arama kutusu koyardım böylece isteyen istediği parçayı aratabilirdi (he bana kalsa o kısım gereksiz olmuş çünkü zaten kullanıcı fps hesaplama sırasında seçerken olup olmadığını görür ki aklıma gelmişken kullanıcı direk o kısımda aratarak donanım parçasını seçme imkanı yok direk listede ara bul demişsiniz gibi olmuş kullanıcı 4070 yazdığında direk filtreleyip 4070 seçeneklerini/varyasyonlarını göstermeliydi oysaki vs.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
1784542981394.webp

Hocam oynadığım oyunların sonuçlarına baktım benim aldığım değerler buna yakın bile değil fazla gösteriyor fps i valorantta 200 civarı cs dede 150-200 arası değişken bi fps e sahibim ve iki oyunda da 450+ gösteriyor site

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,720
Üyeler
199,899
Son üye
kingslayer.21

Geri