Yani saatler karışık hocam ya bazı 5-10 saat bazısı 20 saat bazıları 100 saat civarıOyunların ortalama kaç saatte bittiği önemli ama bir oyun 10-15 saat üzeriyse çok gibi
Çok fazla görünüyorYani saatler karışık hocam ya bazı 5-10 saat bazısı 20 saat bazıları 100 saat civarı
o kadarda dğil be kral. ayda 1 2 oyun bana göre normaldir 15 saatlikten. zaten çoğu kişi online oynuyor saatlerce4 senedir 5-6 oyundan fazla oyun oynamadim. Rdr2, Witcher gibi birçok güzel oyun var hesabımda hiç indirmemişim bile. Buna rağmen ben kendim için çok fazla oyun oynuyorum diyorum
Aynen ben hiç online oynamadığım için bana normal geliyor yao kadarda dğil be kral. ayda 1 2 oyun bana göre normaldir 15 saatlikten. zaten çoğu kişi online oynuyor saatlerce
Bence normal geliyor hocam ben hiç online oyun oynamıyorum.Çok fazla görünüyor
Aynen ben hiç online oynamadığım için bana normal geliyor ya![]()
Aynen ben hiç online oynamadığım için bana normal geliyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence normal geliyor hocam ben hiç online oyun oynamıyorum.
Eyvallah kralyuh 70 tane oyunu 8 ayda nasil oynadin ya ayda 10 oyun nerdeyse bravo valla
Benim 1-2 ay steam açmam açtığım zamanda 1 hafta araliksiz oynarim saatlerce. Bir oyun oynamaktan soğudum mu daha uzun süre girmiyorumo kadarda dğil be kral. ayda 1 2 oyun bana göre normaldir 15 saatlikten. zaten çoğu kişi online oynuyor saatlerce
Valla kral copy paste yaptım affet üsteki mesajdano kadar oynayacak oyunu buluyorsan ne ala kral. zaten bi yerden sonra sende bulaman gibi alsgma. hevesin varken işini gücünü okulunu hayatını etkilemiyosa oyna işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nedenini sorabilirmiyim hocam alınmaz iseniz çok güzel oyunlardır indirin bakın keyfinizeRdr2, Witcher gibi birçok güzel oyun var hesabımda hiç indirmemişim bile