Elektrikli Sigaralar %95 Oranında Daha Az Zararlı!

Boş ver, ciğerlerinin su toplama gibi birçok zımbırtı ihtimaller var. İçmemeye devam etmek en iyisi. Hayatım boyunca tüm çevrem içmesine rağmen ben tadına bile bakmamış biri olarak hiçbir eksiklik çekmiyorum.
Tebrik ederim hocam helal olsun iradenize iyi sahip çıkıyorsunuz o zaman bende arkadaşlarımdan içerken tadına bakmıştım üniversite zamanında gerçekten aşırı beğenmiştim tadını vs tabi o vozol değildi direkt kendisi likit alıp dolduruyordu normal elektronik sigaralardandı yani vozol gibi yan ürün değildi.

Tebrik ederim hocam helal olsun iradenize iyi sahip çıkıyorsunuz o zaman bende arkadaşlarımdan içerken tadına bakmıştım üniversite zamanında gerçekten aşırı beğenmiştim tadını vs tabi o vozol değildi direkt kendisi likit alıp dolduruyordu normal elektronik sigaralardandı yani vozol gibi yan ürün değildi.
Dediğin Vozol tarzı pufflarda bahsettiğim su toplama veya ciğer sönme muhabbetleri daha çok oluyor elbet ama elektronik sigara içen 5 insanın 3'ündne falan genelde şey lafı duyarsın: "Ya bunda bir şey yok sadece su buharı."
Sadece su buharı olması da bir problem çünkü aşırı kullanımdan sonra akciğer gereğinden fazla nemlenmeye ve alveollerin hava alışverişini kolaylaştırmaktan çok engellemeye başlayacak derecede bir tabaka oluşturmaya başlıyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Dediğin Vozol tarzı pufflarda bahsettiğim su toplama veya ciğer sönme muhabbetleri daha çok oluyor elbet ama elektronik sigara içen 5 insanın 3'ündne falan genelde şey lafı duyarsın: "Ya bunda bir şey yok sadece su buharı."
Sadece su buharı olması da bir problem çünkü aşırı kullanımdan sonra akciğer gereğinden fazla nemlenmeye ve alveollerin hava alışverişini kolaylaştırmaktan çok engellemeye başlayacak derecede bir tabaka oluşturmaya başlıyor.
Evet bu muhabbeti duymuştum bu arada sınıf arkadaşımın kuzeniydi içen kişi hatta bu durumu o arkadaşa da anlattım ama yinede içmeye devam ediyordu şimdi nasıldır bilemiyorum belki hastalanmıştır.

Merhaba arkadaşlar biliyorum linkini koyduğum konu çok eski ama yinede şuanda satın almak istediğim için konusunu açmak istedim.

Sizce de bu haber gerçek midir gerçekliğini tartışalım. Sizce elektronik sigara mı daha zararlıdır yoksa normal sigara mı.

adında sigara olup zararsız olan tek şey sigara böreği üff şimdi kaşarlı olucak varya yemin ediyorum 20 25 tane yerim

Merhaba arkadaşlar biliyorum linkini koyduğum konu çok eski ama yinede şuanda satın almak istediğim için konusunu açmak istedim.

Sizce de bu haber gerçek midir gerçekliğini tartışalım. Sizce elektronik sigara mı daha zararlıdır yoksa normal sigara mı.

İlla içilecekse ben sigarayı daha güvenilir buluyorum. En azından uzun yıllardır kullanılıyo 3 aşşağı 5 yukarı karşına çıkacaklar belli. Elektronik sigara ise bir piyango.

• İnanılmaz
ikiside birbirinden zararlı, biri karartır biri söndürür

• Üzgün

nefes darlığı yapıyor çok fazla nefes alamıyor gibi oluyordum balgamıda cabası 21 yada 22den beri nargile sigara e sigara herşeyi içiyorum daha benimki sönmedi

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,823
Üyeler
199,933
Son üye
TRErto55

Geri