Radeon RX 6700 XT 4 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

Reaksiyon skoru
9
4 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı. PSU cooler Master V2 650w bronze

şimdi amd kart diye bişey desem dicekler ki arkadaş anlamıyor eski kart zar zurt

Gerçi kasıyor demişsin, sorun sadece siyah ekran olması da değil. HDMI kablosu ile düzelecek sorun değil o halde.

windows update niye kapattın hocam. update sevmiyorsan ltsc kur yanlızca ayda bir güncelleme geliyor

Nvidia fanboylar gelmiş. Sisteme başka ekran kartı takar mısın?

Yukarıdakini ben yazsam yanlış bilgilendirme atarlardı kesin. Ama ben yine de pes etmeyip yazacağım.

İlk önce kartı direkt çöpe at gitsin, sorunlu kartı satamazsın zaten kimse de almaz. işlemcide iGPU varsa bir süre onla idare et sonra Nvidia'ya geç rahat et.

Tek çözüm bu.

AMD fangirl tayfa gelip sen kartı kullanmayı bilmiyorsun, senin sorunun filan lafları ederse de kulak asma sakın.

Bence senin kartın bozuk, bozuk kart satacaksan da bozuk olduğunu belirterek sat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,855
Üyeler
200,530
Son üye
dkilinc

Geri