🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Arkadaşlar malesef ordu da yaşadığım için test edemiyorum da mağazayı arayıp abi kaç saat çalıştı iletir misiniz desem döverler mi :D

Arkadaşlar malesef ordu da yaşadığım için test edemiyorum da mağazayı arayıp abi kaç saat çalıştı iletir misiniz desem döverler mi :D
dövmezler aksine yardımcı oluyorlar ama ilk başta ben ve bi kaç arkadaş aradık kalanların genelde saatleri yüksek iyi bişi bekleme ben 1 e 1 sordum yorma kendini boşuna ha illa alıcam diyorsan rasgele birini ara al zaten sadece uzun saatleri olanlar kaldı ayrıca düşük saatlilerin hepsi sorunlu cıktı bu konuda paylaşılan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sorarken ulan sen nerden cıktın :D şimdi demişlerdir içinden ama canları saolsun artık

dövmezler aksine yardımcı oluyorlar ama ilk başta ben ve bi kaç arkadaş aradık kalanların genelde saatleri yüksek iyi bişi bekleme ben 1 e 1 sordum yorma kendini boşuna ha illa alıcam diyorsan rasgele birini ara al zaten sadece uzun saatleri olanlar kaldı ayrıca düşük saatlilerin hepsi sorunlu cıktı bu konuda paylaşılan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben sorarken ulan sen nerden cıktın :D şimdi demişlerdir içinden ama canları saolsun artık
değmez diyorsanız almam o zaman ya siz zaten sormuşsunuz

değmez diyorsanız almam o zaman ya siz zaten sormuşsunuz
baya bi sorduk :D en uygunları gitti zaten cok nadirdi onun dışında alınan ürünlerin süreleri hep 5000 saat üzeri değmez bu treni kacırdık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,812
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri