Türkiye'deki En İyi Aburcubur Sizce Hangisi? (Markette Satılan, Ulaşılabilir)

mychar276

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Ben ülkeri boykot etmeme rağmen tamamen objektif yaklaşacağım.
Bence açık açık açık ara Eti Browni intense Gold (normal intense de harika ama gold bambaşka)

Bunun gibi abur cubur yok, bence mükemmel bir denge sağlanmış. Mükemmel bir lezzet, öneririm. Sizinki hangisi?
1784576037779.webp

Bence açık açık açık ara Eti Browni intense Gold (normal intense de harika ama gold bambaşka)

Bunun gibi abur cubur yok, bence mükemmel bir denge sağlanmış. Mükemmel bir lezzet, öneririm. Sizinki hangisi?
Alıntıyı görüntüle
bide tutkunun şu büyük olanı var o cok güzelde görseli bulamadim adını bilmiyorum.

Ekler

• 1000176307.webp
    1000176307.webp
    42.7 KB · Hit: 9
Çizi peynir soğan ve Çerezza peynir soğan.

1000020351.webp

Marka gorunuyor kusura bakmayin. Karamel waffle cok severim aslinda Türkiyeye ozgu bir sey degil aksine hollandaya ozgu stroopwafel ismiyle geciyor. Bence turkiye sartlarinda oldukca guzel bir lezzet. Baska marketlerde de satiliyor farkli marka farkli uretim vs diye. Bence bi deneyin.

Alıntıyı görüntüle
Bi ara bimde bu vardı MÜ-KEM-MEL birşeydi bu.sanırım bir tık pahalıydı diye hatırlıyorum hep alamazdım diye hatırlıyorum baya geçti aradan 😅 nedense artık bulunmuyor ne oldu ise artık.

:peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan favorim ise bu (2. Göresel) fiyatıda makul bence 70 civarında birşeydi bazen indirime giriyor.

Ekler

• 36290.webp
    36290.webp
    42.6 KB · Hit: 19
  • 36292.webp
    36292.webp
    143.4 KB · Hit: 20
Ülker niye boykot ediyorsunuz ?
Gıda dedektifini sırf bazı ürünlerindeki içeriği ifşa ettiği için siyasi gücünü kullanarak tüm platformlardan yasaklattı. Bir youtube araması yapmanızı öneririm.

Bu arada çok iyi.

Bi ara bimde bu vardı MÜ-KEM-MEL birşeydi bu.sanırım bir tık pahalıydı diye hatırlıyorum hep alamazdım diye hatırlıyorum baya geçti aradan 😅 nedense artık bulunmuyor ne oldu ise artık.

:peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp::peepokalp:

Şuan favorim ise bu (2. Göresel) fiyatıda makul bence 70 civarında birşeydi bazen indirime giriyor.
Bunu denicem merak ettim hocam eyvallah.

Gıda dedektifini sırf bazı ürünlerindeki içeriği ifşa ettiği için siyasi gücünü kullanarak tüm platformlardan yasaklattı. Bir youtube araması yapmanızı öneririm.

Bu arada çok iyi.

Bunu denicem merak ettim hocam eyvallah.
Tek kelimeyle mükemmel.tabi kişiden kişiye değişir ama bol bol çikolataya boğuluyorsunuz 1 tanesi bile insanı kesiyor yani dedimklerim benim için sonuna kadar geçerli en azından 🤣

Tek kelimeyle mükemmel.tabi kişiden kişiye değişir ama bol bol çikolataya boğuluyorsunuz 1 tanesi bile insanı kesiyor yani dedimklerim benim için sonuna kadar geçerli en azından 🤣
Ben haftada 5 gün vücut geliştirme yapıyorum her gün 2 saat kardiyo yapıyorum.
Hala aklım fikrim browni intense (5 aydır yemedim çok özledim).
Hocam attığınızı çok merak ettim ilk cheat te bir deneyeceğim.

Karam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,990
Üyeler
199,469
Son üye
jekase

Geri