Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

Reaksiyon skoru
188

arkadaşlar piyasada çok fan var mini boy çin işi

bu fiyat aralığında hemen hepsini aldım modem soğutmak için robeve-warcom-everest falan

amazondan aldım ,hepsi iade oldu çünkü kendilerine hayırları yok ve pilleri istisanız her biri 7/24 kullanımda bozuldu.
konuda bahsettiğim vantilatör olukça güçlü ve nispeten sessiz 2 haftadır 7/24 çalışıyor daha kapatmadım

en önemlisi pili 18650 e-sigara da kullanılan pillerden. yanında gelen pil dandik ben sony vtc 6 taktım .. cihazın pil derdi yok. tak çıkart çalışsın.

oyuncak gibi değil gerçekten üflüyor

tavsiye ederim ben 2 tane daha aldım

arkadaşlar piyasada çok fan var mini boy çin işi

bu fiyat aralığında hemen hepsini aldım modem soğutmak için robeve-warcom-everest falan

amazondan aldım ,hepsi iade oldu çünkü kendilerine hayırları yok ve pilleri istisanız her biri 7/24 kullanımda bozuldu.
konuda bahsettiğim vantilatör olukça güçlü ve nispeten sessiz 2 haftadır 7/24 çalışıyor daha kapatmadım

en önemlisi pili 18650 e-sigara da kullanılan pillerden. yanında gelen pil dandik ben sony vtc 6 taktım .. cihazın pil derdi yok. tak çıkart çalışsın.

oyuncak gibi değil gerçekten üflüyor

tavsiye ederim ben 2 tane daha aldım
Mağazadan alınabiliyorsa 279 Liraya geliyor buradan

Değiştirilebilir pil olduığu için aldım. Gelince yazcam düşüncemi

Bunun çok benzerini teleskopik modelli katlanır olanını almıştım geçen yıl, aşırı dandik, 1 haftada gücü azaldı, 2 günde tilt ayarı gevşedi, balansı bozuldu, 3. Haftada type c soketi hiçbir zorlama olmadan kabloyu takarken lehimlerinden koptu, içini açınca farkettim ki lehimleri işçiliği kalitesi çöp

Yav eskiden şöyle full metal masaüstü fanları alırdık 99 liraya falan noldu onlara 😅

Yav eskiden şöyle full metal masaüstü fanları alırdık 99 liraya falan noldu onlara 😅
Satılıyor onlar hala 200 Lira civarı ama çok dandik onlar hızlı bozuluyorlar konudaki daha uzun süre götürür muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaça aldın ki bunu hocam çok ya masa vantilatörü için 2k

Satılıyor onlar hala 200 Lira civarı ama çok dandik onlar hızlı bozuluyorlar konudaki daha uzun süre götürür muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaça aldın ki bunu hocam çok ya masa vantilatörü için 2k
2k ya almıstım . Evet biraz lüks ama değiyor :D

Bu tip bir sürü almıştım. 4-5 aya bozuluyordu. Sonra kendim eski bir kasa fanından yaptım. Yıllardır kullanıyorum. 9 volt adaptör bağladım(İsteyen 12 de takabilir.) Hem sessiz hem de iyi üflüyor hem de uzun ömürlü.

Bu tip bir sürü almıştım. 4-5 aya bozuluyordu. Sonra kendim eski bir kasa fanından yaptım. Yıllardır kullanıyorum. 9 volt adaptör bağladım(İsteyen 12 de takabilir.) Hem sessiz hem de iyi üflüyor hem de uzun ömürlü.
Hocam zor mu bu tarz bir şeyi yapmak, hobi amaçlı bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor da.

Fason üretimde bu Kiwi markasının %90 sorunlu ürünleri getirdiğini söyleyebilirim. Ucuz olsun ve her üründen getirtip satayım kafasında.

Modem soğutmak için de böyle ürünler almayın, ucuz tek fanlı dizüstü soğutucuları gayet yeterli modem soğutmak için. Hatta ben de eski bir koruma bacakları kırık var, altında kullanıyorum. Fanı bile açmadan sıcağı daha rahat atacak ayak yerine geçiyor.

Masaya koyup esmesinin de pek bir faydası yok. Bozulma dışında düzenli kullanınca hafif üflese bile çarpıyor. Isı dağılımlı dikey soğutucular daha mantıklı. Çin bu çer çöpü ₺300 iteleme işinden iyi para kazanıyor, alıyorsunuz ve faydasız ürün yer kaplıyor. Düzgün bir şey alın kısaca.

ucuz etin yahnisi misali piyasadaki çoğu ürün kalitesiz ve dandik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,666
Üyeler
199,411
Son üye
ATASOYLU

Geri