❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Kullanıcı için dediğin gibi mükemmel fırsatlar vardı.Ama o kadarda üzülmeye değmez bence sonuçta %20 indirim ,%50 filan olsa üzülmeye değerdi😀.
Hacı ekran kartına %50de gelmez ya kullanıcı için gayet iyiydi. Kendi açımdan konuşayım tek eksiğim ekran kartıydı daha yeni zam gelmişken 9070xtyi 30bine aldım bir kullanıcı olarak benim için çok iyi fırsattı. Üründen ürüne değişir bu.

Hocam sende durumlar nasıl
Dün aradıktan 1 saat sonra sipariş iptal edilip sadece AirTag olarak yeni sipariş oluşturmuşlardı oda onay bekliyordu şimdi yine baktım sadece AirTag olarak oluşturdukları sipariş yok yine ipad+airtag olarak onay bekliyor yazıyor sonuç nereye varacak çok merak ediyorum

Çizgilenme ikisinde de yok. Titremeden kastınız VRR flicker ise tüm oledlerde var. Benim bahsettiğim mat kaplamanın pusluk, netlik kaybı ve kumlanma yapması. Siyahı en ufak ışıkta bile griye çevirmesi ve ekranı aşırı mor yapması. Mo27q2a da glossy kaplama mevcut bahsettiğim kumlanma, netlik kaybı veya puslu görüntü mevcut değil. Mor ton da pek belli olmuyor ışığı fazla tutmadığın sürece. Samsung ise en ufak ışıkta morlaşıyor. Samsung ortalama 32k iken MSI, Asus, Gigabyte vb markaların 43-50k olmasının sebebi bu zaten. Mat qd oled cidden kötü. G5 oled mantıklı neden çünkü 14k ya düştü en ucuz Glossy OLED 23k ya satılıyordu. Alternatif yoktu. Aldığın G6 parasında bir sürü glossy oled var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir videoyu izle ondan sonra yine alıyorsan al
Evet bir monitörden daha elime geçmeden soğudum (g5 Oled almıştım). Sanırım bütçeme uygun içime sinem bir monitör dünyaya gelmeyecek. Aşağı yukarı aldığım fiyata satarım olmazsa da iade ederim artık. Sırf indirimi kaçırmayalım diye kendime işe çıkartıyorum

Evet bir monitörden daha elime geçmeden soğudum (g5 Oled almıştım). Sanırım bütçeme uygun içime sinem bir monitör dünyaya gelmeyecek. Aşağı yukarı aldığım fiyata satarım olmazsa da iade ederim artık. Sırf indirimi kaçırmayalım diye kendime işe çıkartıyorum
Soğumana gerek yok piyasadaki en kötü oled piyasada alabileceğin en iyi ips/va panelden daha iyi. Ghosting, black smearing, ışık sızması diye bir olay yok. Oled'in geldiğinde oyun oynarken fareni sağa sola çevirdiğinde görüntünün akıcılığını görünce şok olacaksın. Kontrast oranı ve renkleri anlatmaya gerek yok.

Sen buradaki yorumlara bakarsan her şeyin en iyisini almak zorunda hissedersin. 18k ya da oled var 30k ya da. 30k veremiyorsan 18k alıp bazı özelliklerinin diğerine kıyasla az olmasını normal kabul edip kullanacaksın. Eğer senin için yetersiz gelirse iade edersin yetersiz gelmezse konusacak bişey yok zaten 14k ya almıssın tepe tepe kullan.
25k cıkamıyorsan gayet iyi.

14K ya oled gayet ok takılma sen bunlara hayatın keyfini çıkart. Bizim millet sever pohlamayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,821
Üyeler
199,442
Son üye
demir35

Geri