❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Bunu göndermeyecekler mi acaba , kargoya vermemiş ve kredi kartı hareketlerimde göremedim ( limit düşmüş ama provizyon gözüküyordu hareketlerden yok olmuş )
Sağ salim gelsin :cry::cry:
Karta şimdi yansıdı ilk taksit gözüktü. Kargoya da verilmedi daha ama verildi mi bitti iş.
Keşke mağazadan gidip almalı yapsaydım; kargo hassas monitörü sağlam getirir umarım.
Vatan yaptı güzelliğini.

17 pro iptal oldu kurumsal fatura diyemi acaba

vatanı sabah aradığımda kurumsal ticari olanları iptal ettiklerini söylemişti. Bireysel olanlar da stok varsa onaylanıyormuş.

Tavsiyelerini alsam çok iyi olur.
mat oled tavsiye etmem arada devasa farklar var. kişisel kullanımda belki daha çok seversin bilemem ama oled kesinlikle glossy olmalı

Devasa farktan kastın glossy ekranda sürekli yansıma olarak gördüğün kafan mı?
axaxaaxaa. kullanan anlar sadece yansımalardan bu kadar korkma. güneş battıktan sonra yansıma zaten yok.

axaxaaxaa. kullanan anlar sadece yansımalardan bu kadar korkma. güneş battıktan sonra yansıma zaten yok.
Karanlıkta oturuyorsan odanda güneş battıktan sonra evet yansıma olmaz. Tavandaki ışığı aç kafanı ekranda görürüsün.

Karanlıkta oturuyorsan odanda güneş battıktan sonra evet yansıma olmaz. Tavandaki ışığı aç kafanı ekranda görürüsün.
bende yansıma yok. 322ur kullanıyorum. yeni blackshield kaplama işe yarıyor

yav bu oled böyle sorunluysa ben iade mi etsem napsam oled alalım alalım dedik biri dedi kırpılmış oled, siz diyonuz yansıma oluyor, arkadaş uzun süre açınca ledler yanıyor filan diyor, IPS devam mı etsek yüksek model alacak paramız yok, bu samsung g5 180hz olanı aldık
Bu fiyata oled alıyorsan tabi birşeyleri kırpılmış olacak :D Kırpılmamış istiyorsan 25k vermen lazım. Bedava peynir sadece fare kapanında maalesef. her şey fiyatına göre. Oled'de glossy olmaması eksi, fakat g5 IPS'ten iyi. IPS tabii ki daha dayanıklı oled'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,818
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri