❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Çizgilenme ikisinde de yok. Titremeden kastınız VRR flicker ise tüm oledlerde var. Benim bahsettiğim mat kaplamanın pusluk, netlik kaybı ve kumlanma yapması. Siyahı en ufak ışıkta bile griye çevirmesi ve ekranı aşırı mor yapması. Mo27q2a da glossy kaplama mevcut bahsettiğim kumlanma, netlik kaybı veya puslu görüntü mevcut değil. Mor ton da pek belli olmuyor ışığı fazla tutmadığın sürece. Samsung ise en ufak ışıkta morlaşıyor. Samsung ortalama 32k iken MSI, Asus, Gigabyte vb markaların 43-50k olmasının sebebi bu zaten. Mat qd oled cidden kötü. G5 oled mantıklı neden çünkü 14k ya düştü en ucuz Glossy OLED 23k ya satılıyordu. Alternatif yoktu. Aldığın G6 parasında bir sürü glossy oled var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir videoyu izle ondan sonra yine alıyorsan al
Az çok anladım sizi hocam.Beni 500hz olması cezbetmişti,rekabetçi oyunları fazlasıyla oynuyorum.Videoları izleyip kararımı verecem olmadı oledler ucuzlayana kadar Gigabyte G27U ile idare ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende almıştım da sabah iptal ettim umarım pişman olmam ya
Bende aldım da tek sıkıntısı siyah olması,umarım beyaz setup da çok sırıtmaz.

Az çok anladım sizi hocam.Beni 500hz olması cezbetmişti,rekabetçi oyunları fazlasıyla oynuyorum.Videoları izleyip kararımı verecem olmadı oledler ucuzlayana kadar Gigabyte G27U ile idare ederim.

@achardir @Loky @ayranli_tuz @TaHao Samsung mat qd oled kullandı kendileri söylesin.

karanlık odada kullanacaksan da mat alma aydınlıkta kullanacaksan da mat alma
qd oled parlaklığı yettiği için ben memnunum ama mat olmasından memnun değilim, hdr için de trueblack 500-600 olsa mis gibi olur, 400 karanlık odada yetiyor yoksa yetersiz kalıyor
mat olduğu için tam performansını alamıyorsun puslu görünüm oluyor ama yine de ipsten iyidir

samsung g6 3. nesil qd oled ve mat
ben 5. nesil qd oled ve parlak modele geçeceğim, 4k model bakarsan 4. nesil hatta 4.5. nesil opsiyonların var, 5. nesil modeller seneye gelecek

Tavsiyelerini alsam çok iyi olur.

benim ürün geldi, gren olayı aşırı kötü ya iade gibi duruyor açıkçası, mat oledlerden neden nefret ettiğimi hatırlamama sebep oldu.
bu arada yazı netliği olarak benim 4k ipsten hiçbir farkı yok ben anlamadım yani.

Bu arada ölü piksel çıkmadı @Perfectshot06
Örnek @RaMo_o
14556.webp

bende almıştım da sabah iptal ettim umarım pişman olmam ya
Valla beyaz veya daha giriş segment olmayan bir ürün alasım da var ama nvidialar çok artıyor, kasımı bekliyordum kasımda bu fiyata bulamam gibi de düşündüm ne yapsam bilemedim :D

karanlık odada kullanacaksan da mat alma aydınlıkta kullanacaksan da mat alma
qd oled parlaklığı yettiği için ben memnunum ama mat olmasından memnun değilim, hdr için de trueblack 500-600 olsa mis gibi olur, 400 karanlık odada yetiyor yoksa yetersiz kalıyor
mat olduğu için tam performansını alamıyorsun puslu görünüm oluyor ama yine de ipsten iyidir

samsung g6 3. nesil qd oled ve mat
ben 5. nesil qd oled ve parlak modele geçeceğim, 4k model bakarsan 4. nesil hatta 4.5. nesil opsiyonların var, 5. nesil modeller seneye gelecek
Trueblack 500 var da puslu görünüm benim göz zevkimi de bozar hocam,efsane fiyat gelmediği sürece oledlerde sonraki jenerasyonları bekleyecem sanırım.

hocam g60sd 1.5 yıl garantisi bitmiş ve dikkatli kullanılmış haliyle ne kadara gider sence 2. elde
Sarı siteye girip G60SD 2.el fiyatlara bakıp ortalama bir fiyat girebilirsin. Ben takip etmiyorum 2.el fiyatları ne kadara koymak mantıklı emin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,832
Üyeler
199,446
Son üye
SefaTuna

Geri