Çözüldü✓ PC'de Virüs Var Nasıl Temizlerim?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
620
Pc ilk açılınca bongbonger adinda bi site aciliyo ve tabii ki cmd. Şuan sorun olan şey pc internete bağlı gözüküyor ama internete erişemiyorum. Kaspersky indirdim kurulumun son aşamasında internet erişimim kesildi. Bunu nasil düzeltirim? Regedit'den bongbonger aratıp sildim hala ayni.

Düzenleme: Format atmadan virüsü sildim. Telefona bir virüs programının exe'sini indirdim pcye bagladım masaüstüne attım ve güvenli moda geçip o programı kurmaya gerek kalmadan exeyi açarak 2 adet zararlı dosyayı sildim ve şuan normal modda sağlıklı şekilde pc kullanabiliyorum. Yinede kaspersky kurup tam tarama yapacağım.

Son düzenleme:
Pc ilk açılınca bongbonger adinda bi site aciliyo ve tabii ki cmd. Şuan sorun olan şey pc internete bağlı gözüküyor ama internete erişemiyorum. Kaspersky indirdim kurulumun son aşamasında internet erişimim kesildi. Bunu nasil düzeltirim? Regedit'den bongbonger aratıp sildim hala ayni.
Format en temizi.

okumadım ama belki işine yarar.

Kasperskyı tekrar yap

Avg yi indir hocam ucretsiz temizliyor
virüs internet erişimini kesti sanirim hocam interneti kullanamiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Format atarken şahsi dosyaları tut seçeneğini seçsem yani oyunların vs silinmediği modu seçsem virüs temizlenir mi acaba yoksa herşeyi mi sileyim?

Her şeyi sil bence hocam

İnternet geçmişini temizle. Ve güncellemelere gir ve eksik güncellemen varsa kur. Sonra Kaspersky kurmayı tekrar dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,136
Üyeler
199,600
Son üye
blackrose5135

Geri