PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Joker_06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Herkese selamlar dostlar, yakın zamanda bir ps5 slim almayı düşünüyorum.Forumda kullananlar var mı alınır mı diye sormak istedim.Ps5'ten Memnun Musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınz mı? Ps5 Slim Sizce Alınır Mı?Dijital modelini almayı düşünüyorum.Hangi siteden kaç bin TL'ye almalıyım?Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Herkese selamlar dostlar, yakın zamanda bir ps5 slim almayı düşünüyorum.Forumda kullananlar var mı alınır mı diye sormak istedim.Ps5'ten Memnun Musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınz mı? Ps5 Slim Sizce Alınır Mı?Dijital modelini almayı düşünüyorum.Hangi siteden kaç bin TL'ye almalıyım?Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
Ps5 slim alınabilir

Veya bunu da alabilirsiniz

Not: PlayStation'dan çok kazık yersiniz haberiniz olsun
Tabi GTA 6 oynayacaksan o başka

Ps5 slim alınabilir

Veya bunu da alabilirsiniz

Not: PlayStation'dan çok kazık yersiniz haberiniz olsun
Tabi GTA 6 oynayacaksan o başka
Hocam şuan bilgisayara ihtiyacım yok.Hem bilgisayar hemde laptopum var.Zamanında Ps4 Pro kullanmıştım içimde kaldı hevesi çok kullanamamıştım.Bilgisayar ve laptoptan bütün işlerimi görüyorum oyun da oynuyorum arada.Son zamanlarda Ps5 almak istiyorum ve heves ettim.Sizin değerli öneriniz için çok teşekkür ederim.Sizce Ps5 almalı mıyım?

bende vardı satıp pc aldım. kötü oldugundan değil pc daha kullanışlı oldugundan. eğer oyunlara verecek param var diyorsan alınır.

Yaklaşık 1 yıldır PS5 Slim kullanıyorum, genel olarak memnunum. Performans konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, oyunlar akıcı çalışıyor ve DualSense gerçekten güzel bir deneyim sunuyor. Dijital model alınabilir . İkinci el disk alma veya oyun satma gibi avantajlar sizin için önemliyse Disk Edition daha mantıklı olabilir. Fiyat olarak kampanyaları takip edin, güvenilir satıcılardan (Amazon Türkiye, MediaMarkt, Teknosa, Vatan gibi) almak daha güvenli olur. Parası hakkında bir fikrim yok fiyatları günden güne artıyor.

bende vardı satıp pc aldım. kötü oldugundan değil pc daha kullanışlı oldugundan. eğer oyunlara verecek param var diyorsan alınır.
Üyelik almayı düşünüyorum hocam bilgisayar ve laptopum var.Üyelik almak mantıklı olur mu?

seneye bu zamanlar playstation 6 görüntüleri görmeye başlayabiliriz onu düşünerek alın hocam bende alacaktım vazgeçtim konsol 6 yıllık artık

Bilgisayarında varsa ve hoşuna gidiyorsa tabi ki alınır çok güzel bir şey tv karşısında oyun oynamanın zevki çok başka, (kasayı tv ye bağlayabiliyorsun diyen değişikler lütfen demesin artık), kesinlikle bütçen elveriryorsa al.

Son düzenleme:
Üyelik almayı düşünüyorum hocam bilgisayar ve laptopum var.Üyelik almak mantıklı olur mu?
Plus alman zaten zorunlu gibi bir şey.Onun dışında cd li versiyon almanı tavsiye ederim oyunları 2. elde alırsın satarsın en güzel yöntem bu bence

Ne oynayacaksın ve tv özelliklerin nedir tvde mi oynayacaksın ?

Bilgisayarında varsa ve hoşuna gdiyorsa tabi ki alınır çok güzel bir şey tv karşısında oyun oynamanın zevki çok başka, (kasayı tv ye bağlayabiliyorsun diyen değişikler lütfen demesin artık), kesinlikle bütçen elveriryorsa al.
Hocam kasayı bağlayabiliyorsun
Kasanı konsola çeviren birtakım programlar var ve işe yarıyor

Yaklaşık 1 yıldır PS5 Slim kullanıyorum, genel olarak memnunum. Performans konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, oyunlar akıcı çalışıyor ve DualSense gerçekten güzel bir deneyim sunuyor. Dijital model alınabilir . İkinci el disk alma veya oyun satma gibi avantajlar sizin için önemliyse Disk Edition daha mantıklı olabilir. Fiyat olarak kampanyaları takip edin, güvenilir satıcılardan (Amazon Türkiye, MediaMarkt, Teknosa, Vatan gibi) almak daha güvenli olur. Parası hakkında bir fikrim yok fiyatları günden güne artıyor.
Hocam o dediğiniz siteler arasında en az 10-15k fiyat farkı var.O fiyat farkı verilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seneye bu zamanlar playstation 6 görüntüleri görmeye başlayabiliriz onu düşünerek alın hocam bende alacaktım vazgeçtim konsol 6 yıllık artık
Hocam öyle ama ilk çıkanlar bir tık daha hatalı oluyor Ps5'te de olmuştu termal macun akması vb. sıkıntılar 2 yıl kullanıktan sonra satabilir miyim?O zamanın piyasası nasıl olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,112
Üyeler
199,579
Son üye
KGKVBK

Geri