🔥İndirim Bosch Darbeli Matkap 600w + Cantası 1998₺🔥

2 yıldır kullanıyorum, evde işimi görüyor, uçları da yeterli geliyor bana

Hocam bir mühendis olarak eğer evin tadilatını kendi başınıza yapmak gibi bir hayaliniz yoksa almayın. Şarjlı "vidalama" matkapları tercih edin. Darbeli matkap demek ben duvarları kırmak istiyorum demek...
Bu matkaplar hem ağır olduğu hem de dişli oranları amacına göre tasarlandığı için pratik günlük oluşabilecek ihtiyaçlarınıza cevap vermez.

Bu hep çantasıyla geliyordu fiyatta hep buna yakındı.Normal kullanıcı için yeter de einhel/stanley akülü varken kablolu ile uğraşılmaz.Tabi minimum 2 kat fiyat farkı olur ama dağ/taş bayır bağ evi elinde gezdir dur

Arkadaş beni de böyle şarjlı matkap yeter diye kandırdılar tül kornişi asmam 2 saat sürdü. Şarjlılar beton delmiyor dostcanlar. Tuğla duvarda iş görüyorlar. Kablolu olarak 1-2 hafta önce fiyatları aynıydı bunu aldım: https://www.akakce.com/matkap/en-uc...arbeli-8-parca-aksesuar-fiyati,298667218.html

300 lira fark var şuan ama bu 750w ve uçları da geliyor. Değer mi bilmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir mühendis olarak eğer evin tadilatını kendi başınıza yapmak gibi bir hayaliniz yoksa almayın. Şarjlı "vidalama" matkapları tercih edin. Darbeli matkap demek ben duvarları kırmak istiyorum demek...
Bu matkaplar hem ağır olduğu hem de dişli oranları amacına göre tasarlandığı için pratik günlük oluşabilecek ihtiyaçlarınıza cevap vermez.
Ne tadilatı bi tane ayna asamazsın çoğu evde

İndirim nerede onu anlayamadım. Fiyatı şişirilip tekrar normal fiyatına gelmiş
1784642644125.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba diğerleri çantasız mı gönderiyor? Avantajı o mu?

herkes şarjlı önermiş ama 2000tl ye kolonu kirişi yani betonu delebilecek şarjlı varsa onu da önerin de tam olsun. İmkanı olan zaten ikisini de bulunduruyor evinde. Benim 12v luk milwauke şarjlım betonu delebiliyor ama şoktan aldığım markası nedir bilmem elektrikli ile hiç zahmet çekmediğim için betonları elektrikli ile deliyorum. Duvar tuğla gibi yerleri zaten çoğu deler o ayrı.

sürekli kullanmıyorsan mantıklı. Bende var mesela 6 yıllık matkap yılda 2 3kez kullanırım şarjla pille uğraşmam.
2 sene ustune lazim oldu gecen gardrop için düştük ortaliga aldim bunu yilda bide olsa millete muhtac olunmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,834
Üyeler
200,223
Son üye
Rayea

Geri