❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Vatan ve İtopya beni kazandı son hamleleriyle ki ben bu indirimlerden bir şey almadım bile

valla ben gene kacırdım,itopya göndermez dedim ram almadım gönderdi vatanda gece yaptı indirimi ondada uyuyordum saglık olsun alanlara hayırlı olsun fiyatlar güzel.

Öncelikle paylaşan @Aydi arkadaşımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum
Sistem toplamaya karar vermiştim 9060xt düşünürken indirimi görünce yapistirdik ilk parçamız hayırlı olsun geri kalanları da indirim fırsatı yakalarsam yavaş yavaş dizeceğim.
Bende PC yok yani deneyemeyeceğim kutuyu açıp içine bakayım mi şunlara dikkat et diyebileceğiniz ne olabilir
25032.webp

Sistem toplamaya karar vermiştim 9060xt düşünürken indirimi görünce yapistirdik ilk parçamız hayırlı olsun geri kalanları da indirim fırsatı yakalarsam yavaş yavaş dizeceğim.
Bende PC yok yani deneyemeyeceğim kutuyu açıp içine bakayım mi şunlara dikkat et diyebileceğiniz ne olabilir
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah canım ben de size teşekkür ederim bu iyi sözleriniz olmasa inanın paylaşırken bu kadar istekli olmam. Herkese hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle...

ürünü çok beğendim furmarkta maks 58 derece oldu 1000rpm fanlarla ısınmıyor resmen

Alıntıyı görüntüle
Bendeki quicksilver modelinde destek aparatı çıktı.Swift modelinde çıkmadıysa alın. Kart büyük ve ağır.Düz durmuyor aparatsız çok hafif eğiliyor

Alanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde

Alanlar kasa fotoğrafı atabilir mi yeni dizeceğim de aklımda fikir olsun nasıl duracağına dair @tcg00 senin kasada çok iyi durmuş gündüz gözüyle bir daha görmek lazım tabi normalde beyaz kasa düşünüyordum ama bu kartla çirkin durur heralde
Ben de beyaz düşünüyordum.Beyaz sistem pahalı ekran kartı seçeneği az diye siyah topladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aparat var mı öneri
Herhangi bir şey olur karta destek olsun yeterli.ucuz bişey alın geçin

Son düzenleme:
Giriş seviye kartlar arasında görsel olarak en hoşuma giden model XFX in.

Bu arada pulse ile beraber piyasadaki en düşük frekansa sahip kart, tepe modellerden 200-250mhz düşük frekansta çalışıyor ve bu sebeple yer yer tepe modellerle arasında 8 fps e kadar oynayabiliyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-22 185934.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-22 185934.webp
    120.2 KB · Hit: 43
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,555
Üyeler
199,829
Son üye