Sizce Dual Kit Ram Almakmı Daha İyi Tek Tek Almakmı

Dual her zaman daha iyidir. İçerik ve değerlerin uyumlu olduğu kesin oluyor.

Kit le arasunda çok psra varsa tekli 2 tane al geç

Kit le arasunda çok psra varsa tekli 2 tane al geç
kanka güzel sistem ama benim ailemde bonus kart var 6 ay taksitle almaya çalışsam gene 140k oluyo ve içindekilerin bazıları baya kötü sinerji taksit imkanı çok vermiyo hem benim topladığım sistemde daha iyi malzemeler var çok kasmaya gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Patriot alın geçin derim hocam
bende öyle düşünüyorum biri dedi işte expo açılmıyo da bilmem ne de uyumsuz oluyo bilmem bilmem bir sürü şey adam corsair aldı tek sorun yaşamadım dedi bilemiyorum

kanka güzel sistem ama benim ailemde bonus kart var 6 ay taksitle almaya çalışsam gene 140k oluyo ve içindekilerin bazıları baya kötü sinerji taksit imkanı çok vermiyo hem benim topladığım sistemde daha iyi malzemeler var çok kasmaya gerek yok

bende öyle düşünüyorum biri dedi işte expo açılmıyo da bilmem ne de uyumsuz oluyo bilmem bilmem bir sürü şey adam corsair aldı tek sorun yaşamadım dedi bilemiyorum
Hocam arkadaşım aldı 9800x3d ve asus tuf b850 ile kullanıyor valla tekte sorunsuz çalıştı 6000 mhzde

Ddr4 te o kadar sorun olmuyor zaten. Ama ddr5 uyum olarak çok daha sıkıntılı, aynı ramden 4 slot takarsan bile çalışmama ihtimali oluyor bazen.

Kit daima daha iyi olur ama aradaki fiyat farkı çoksa aynı ramden 2 tane alınabilir. Ben 2 tane ayrı ayrı pattion 6000 cl 30 ram aldım ve sorunsuz kullanıyorum

Aynı üretim serisi ürünleri alırsanız single ya da dual arasında fark yok gibi bir şey. Ben de 2 adet single kullanıyorum. Ben aynı anda aynı yerden 2 adet aldım, kutu üzerindeki parti numaraları aynıydı sorun da yaşamadım ama aynı marka/model ram alsanız da farklı yıllarda üretildiğinde chipleri farklı çıkarsa belki uyumsuzluk olabilir. Anladığım kadarıyla ikisini aynı anda alacaksınız, alacağınız ramler muhtemelen aynı parti numaralı gelir, sorun çıkacağını sanmıyorum.

bende asus tuf alacam matx mı atx mi arkadaşınınki
Atx hocam 12 13küsür gibi bir fiyata aldı sorun olmaz sizinkinde de alıp kullanın 6000 c30 model için en iyi fiyatlı ürün zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,097
Üyeler
200,036
Son üye
Akif5285

Geri