aekucukali
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
M. T. O. K ile tercih yapacağım için sıralamam ikisine de yetiyor. İstanbul da oturuyorum ancak buna rağmen Marmara'nın teknoloji fakültesi'ne gidiş-dönüş ortalama 3 saat sürüyor. Beni şüpheye düşüren etkenlerin başında bu var. Gazi'yi seçersem de KYK'ya gitmek zorunda kalacağım. İlk başta aile evinden çıkmak ve konfor alanımdan uzaklaşmak hayata hazırlanmak için mantıklı gözükse de şahsen ben Türkiye şartlarındaki yurtları gördükçe Marmara'ya daha çok kaymaya başlıyorum. Gazi'nin gerek akademik kadrosu gerek ise kampüsünün Ankara'nın merkezinde olması + özellikleri arasında. - olarak ise yurt olayından başka dersliklerin ve binaların eski olması var (amfi bile olmaması şaşırttı). Marmara'da ise fakülte yeni taşındığından dolayı daha modern Lab'lar ve derslikler var. Ancak dağın başında işte.
Karar vermekte zorlanıyorum ama önümde daha düşünmek için 2 haftadan fazla var. Bu konularda tecrübeli veya bilgi sahibi olan kişiler biraz zaman ayırıp tavsiye verirse çok makbule geçer.
Karar vermekte zorlanıyorum ama önümde daha düşünmek için 2 haftadan fazla var. Bu konularda tecrübeli veya bilgi sahibi olan kişiler biraz zaman ayırıp tavsiye verirse çok makbule geçer.